Wysłany: 2008-05-10, 20:32 Apartament 3c - Easter egg w Vice City
W pierwszym mieście możemy znaleść Apartament grozy :-) Otóż gdy wyjdziemy z Ocean Beach (pierwszy safehouse) wsiadamy w Oceanica (zazwyczja stoi przed Ocean Beach) i jedziemy w prawo aż dojedziemy do niebieskiego apartamentu. Idziemy na lewą strone apartamentu i zauważymy że jedne drzwi są przyciemnone. Wchodzimy w nie. Znajdujemy sie w Apartamencie a po lewej stronie zobaczymy zakrwiawioną ściane w Łazience, gdy wejdziemy do łaznieki znajdziemy całą zakrwawioną łazienke + piłe łańcuchową ;-) Jak z horroru !
Coś jak w hitmanie trójce mroczny korytarz w hotelu,mozna zobaczyctam ducha w łażience, a w pokoju, gdzie dokonno zabójstwa jest wanna pełna krwi, amunicja do shotguna, obrzynek i nóz kuchenny.
Może zmien ten temat na "Easter eggi"?
Wiecie, że w STALKERze jest do znalezienia Gitara, harmonia i radio? W dziczy, w pewnej maszynie rolniczej:)
No i koleś na złomowisku w tunelu, co nie zyje i lezy, nazywa się Morgan Freeman- tak, ten Morgan:)
Pomógł: 3 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 205 Piwa: 27/32 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-05-24, 13:42
może to nie jest easter-egg, ale w hotelu i na jednej stacji radiowej w VC słychać jeśli się przysłuchać "ola, ola, ola, era- dalej głosuj na lepera-ola, ola, ola, era".
też słyszeliście coś takiego, czy tylko wydaje mi się? ;P
Ten easter egg czy jak tam to się nazywało przypomina mi scenkę z tonego Montany znaczy ten facet tak się nazywał a film to nie wiem, ale było w tym filmiku ze faceta piłom mechaniczno zarznęli
_________________ Lepiej żyć 1 dzień jako lew niż 100 lat jako owca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum