Witam! Trafiłem tu przed chwilą. Interesują mnie gry komputerowe dlatego wpisałem do gogla "Forum o Grach" i znalazłem te oto forum. Mam nadzieję że będzie mi tu dobrze i że nikomu nie będę wchodził pod skórę. Postaram się także czytać wszystko, a także pomagać jeżeli będę miał odpowiedni zasób informacji na dany temat. Pozdrawiam!
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 211 Piwa: 47/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-10, 10:55
witamy serdecznie!!
_________________ Mam prośbę zarejestruj sie tu: KLIK nic więcej nie musisz robić bo ciebie pewnie nie interesuje ten temat ale ja chcę wygrać konkurs a ty rejestrując sie tam pomagasz mi w tym, z góry dzięki.
Może nie powinienem tego pisać ale pełnię służbę przy ołtarzu (:
Lubię lody truskawkowe i kocham gry komputerowe. Gram aktualnie w: Gothic I oraz w FIFA 08.
Chciałbym zagrać w grę typu Anno 1701, poprostu uwielbiam grać w gry w których się pływa, niszczy oraz grabi. Cóż jeszcze powiedzieć? Macie może jakieś pytania?
Aha, jest problem bo na forum jestem zarejestrowany 20 minut a już widze 30 tematów do czytania. Szybko tutaj piszecie i się obawiam że zostane w tyle bo nie mam tyle czasy na czytanie.
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 211 Piwa: 47/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-10, 11:09
Nie martw się niekiedy nie ma żadnego posta przez pare godzin. A ja bym chciał się zapytać jakiego masz kompa kata grafiki, ram, procesor.
_________________ Mam prośbę zarejestruj sie tu: KLIK nic więcej nie musisz robić bo ciebie pewnie nie interesuje ten temat ale ja chcę wygrać konkurs a ty rejestrując sie tam pomagasz mi w tym, z góry dzięki.
Hmm, spoko, wieczorem robi sie spokojniej, pozatym nie jestes modem, nie musisz czytrac wszystkiego, czytaj to, co cie interesuje, czasem cośna OT napisz i już będzie dobrze
Wysłany: 2008-07-10, 11:16
nie pisz postu pod postem a OT to Off Topic
_________________ 5 przykazań forumowych
Szanuj moda swego
Pamiętaj aby w wyykend właźic na forum
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie zakładaj głupich tematów
Wysłany: 2008-07-10, 11:47
Ja lubie wyścigi i rpg oraz niekótre strategie zresztą lubie wszystko co fajne
Nie lubię Rpg. Zreczniościuwki,Strategie,sportowe i przygodowe.
Szanuj moda swego
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Szanuj moda swego
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum