Wiek: 18 Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 3 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Warka
Wysłany: 2008-03-04, 21:42 Witam hejka yoyo
Witam wszystkich userow. Mam na imie Kamil lat 17. Interesuje się komputerami i GSM. Jestem z Warki (nie kojarzyc mnie odrazu z jakims pijakiem :-P) co nie ktorzy już mnie znaja tzn chyba jedna osoba a zobaczycie mnie jak spojrzycie w lewo :-P to narazie tyle o mnie jak cos to sie pytajcie :-)
To chyba ja Cię znam.. Kojarzysz mnie..? 6680.xa team te sprawy ;-)
Więc mam zaszczyt jako pierwszy Cię przywitac na forumj
Mam nadzieję, że nie strace przez Ciebie posady moderatora :-P
A tak serio=> kolesioa ja przysłalem to musi być spoko, nie :-P
Mam nadzieje ze napiszesz pare mądrych postów, wiem, że potrafisz, nie bez powodu dostałes ode mnie dwa razy moda kiedyś no nie..? (taaak ).
pozdro.
Hehe może lepiej nie
Nie psuj mi tu reputacji:P I pisz tez w innych topicach a nie tylo w tym:P nie jesteś pępkiem świata, czego nie można powiedzie
Dobra bo się spam robi:)
Witam wszystkich userow. Mam na imie Kamil lat 17. Interesuje się komputerami i GSM. Jestem z Warki (nie kojarzyc mnie odrazu z jakims pijakiem :-P ) co nie ktorzy już mnie znaja tzn chyba jedna osoba a zobaczycie mnie jak spojrzycie w lewo :-P to narazie tyle o mnie jak cos to sie pytajcie :-)
Witam wszystkich userow. Mam na imie Kamil lat 17. Interesuje się komputerami i GSM. Jestem z Warki (nie kojarzyc mnie odrazu z jakims pijakiem :-P ) co nie ktorzy już mnie znaja tzn chyba jedna osoba a zobaczycie mnie jak spojrzycie w lewo :-P to narazie tyle o mnie jak cos to sie pytajcie
Elo ziomek mam nadzieje że będziesz trochę bardziej aktywny na forum.A jeśli chodzi o Warkę wiem gdzie leży (na półce w mojej lodówce )- to taki żart
Wiek: 18 Dołączył: 04 Mar 2008 Posty: 3 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Warka
Wysłany: 2008-03-07, 20:54
Vasyl napisał/a:
na półce w mojej lodówce
to chyba u kazdego :-)
Marcin1989 napisał/a:
Cytat:
Dobra bo się spam robi:)
Już miałem to powiedzieć
Cytat:
Witam wszystkich userow. Mam na imie Kamil lat 17. Interesuje się komputerami i GSM. Jestem z Warki (nie kojarzyc mnie odrazu z jakims pijakiem ) co nie ktorzy już mnie znaja tzn chyba jedna osoba a zobaczycie mnie jak spojrzycie w lewo to narazie tyle o mnie jak cos to sie pytajcie
Witaj Kamilu i jak mówi Krzychuno Cytat:
pisz tez w innych topicach a nie tylo w tym:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum