Już po maturach. Jest gorąco. Póki nie wybije 14 nie opuszczę domu, więc posiedzę chwilę przy kompie. Z nudów się tu znalazłam, bo nawet grać mi się przez tą pogodę odechciało >.<.
Oto moja historia xD.
Forum całkiem ciekawe, więc będę wpadać
Pozdrawiam wszystkich ;3
Skimmer po prostu przyzwyczaił się, że ostatnio brak nam kobiet na forum, fajnie że jesteś
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Ech. Trochę się dziwię, że dziewczyny tak mało się udzielają w światku gier. Znam wiele, ktore graja (nie tylko w The Sims .-.'). No nic, mam nadzieje, ze ja tak szybko stad nie znikne ^^
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
hehe no ja też
Witam.
Painkiller dobra gra.
Z tego co widziałem w artach- ładnie rysujesz
Już dokładnie sobie zapamiętałem- Zima- kobieta mam nadzieje ze sie nie pomyle.
Specjalnie wzięłam nick, który miał przywodzić na myśl kobietę xD. Zazwyczaj nazywam się imionami ulubionych postaci z gier/książek, ale tych nikt by nie rozróżnił . Czasem lepiej się maskować. Nie chce mi się słuchać, że gram tylko "w simsy" albo w gry "dla dziewczyn" (czymkolwiek się te gry wyróżniają -.-). Lub, że powinnam tylko w takie grać. Świat gier nie jest tylko dla facetów
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum