Wysłany: 2008-10-11, 19:14
Witam..
Od odejścia dużo się zmieniło.. Przez te kilka tygodni zapomniałem o was wogóle, jak gdybym was wogóle nie znał.. Przyszedł czas że szukałem Save'ów 100% do most wanted (ojj =]) i zobaczyłem temat na Gracze.org
Odrazu spojrzałem na swój temat odejścia.. Nie wiedziałem że tak dużo ludzi mnie lubiło.. Przez chwilę zadawałem sobie pytanie - Czy mogę wrócić, i czy mam siłę zacząć tu od nowa.. Odpowiadając twierdząco po długim przemyśleniu, powróciłem..
Mam nadzieje, że będę tu jak kiedyś ciepło przywitany - I na początek zacząłem kontynuować swój art =]
I tak powiem raz, i ostatni: Witam ponownie
_________________ Moja wolność kończy się, kiedy zaczyna się wolność drugiego człowieka...
Na gorsze sie zmienilo przez kochana uczciwa konkurencje,...
witamy ponownie, cieszymy sie bardzo, liczymy ze wniesiesz tutaj troche zycia
IMO nie mozna zapomniec o nas ;p To niemozliwe, wbrew biblii, koranowi, kodeksowi drogowemu i zasadom jakie wyznawali bolek i lolek,.
Pomógł: 1 raz Wiek: 13 Dołączył: 01 Sie 2008 Posty: 58 Piwa: 5/6 Skąd: Olkusz
Wysłany: 2008-10-19, 19:37
Welcome Back... Mam nadzieję że to już powrót na dobre i nas więcej nie opuścisz .
Życzę udanej egzystencji na forum .A wy ludzie nie przejmujcie się Jeszcze się to nasze forum jakoś odkuje Wiara się liczy to wszystko...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum