Kamillo
Wysłany: 2008-04-30, 23:25 Siemanko
Witam wszystkich mam na imie Kamil i interesuję się komputerami oraz grami komputerowymi(w szczególności wyścigami)oraz wszystkim co jest związane z komputerami.
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Kamillo
Wysłany: 2008-05-01, 11:50
Wiesz internet to pokój a google to okno na świat i w tym oknie pośród innych stron znalazła się wasza,tylko macie jakoś mało tematów.
A odbiegając od tematu to nierozumiem dlaczego ogłaszając nabór na moderatorów na tej stronie ktoś napisał,że ,,potrzeba więcej moderatorów gdyż robi się bałagan".Za mało macie tematów żeby tu się zrobił bałagan i według mnie to jest tu porządek.Jak chcecie zobaczyć bałagan na stronie to wejdźcie na www.simtractor.pl , dawno tam nie wchodziłem to może już posprzątali,ale kiedyś kliknąłeś w jakiś temat w menu głównym,a tam ci wyskakuje 300 tematów(po co to?),według mnie to błąd przy zatrudnianiu moderatorów,gdyż oni więcej do siebie piszą niż do obecnych na forum.
OD RAZU MÓWIE ŻE NIE REKLAMUJE STRONY SIMTRACTOR,TYLKO PODAŁEM TAKI PRZYKŁAD!!!!!!
Porządek tu panuje, ponieważ reprezentuje nas dwóch porządnych moderatorów
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum