Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 119 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-02, 20:37 Przeczytaj zanim się przywitasz!
Postanowiliśmy zmienić strukturę tego działu. Otóż każda osoba, która będzie chciała się przywitać będzie mogła założyć odpowiedni do tego wątek właśnie na tym forum. Po co? Ano po to, abyśmy mogli przywitać każdego z osobna i aby nikt nie został pominięty Są też inne powody, ale ujawnianie ich nie ma większego sensu.
Przykład?
Na forum zarejestrowała się osoba o nicku "Nick" :-) Wchodzi więc na forum "Przywitaj się" i zakłada nowy wątek jako temat podając "Witam", "Siema", "Chciałem się przywitać", "Witajcie" - tytuł wątku jest dowolny! Podobnie, jak i cała jego treść
Mamy nadzieję, że wszystko jest jasne. Wątek jest otwarty, dlatego w razie pytań proszę pisać!
Forum jest jeszcze dosyć młode i trzeba dbać o "licznik" dopiero jak forum w pełni sie rozkręci można założyć taki temat ;-) Dziwicie sie czasami po co na forum powstają śmietniki zamiast usuwać tematy ;-) Poprostu trzeba dbać o "licznik"
TE forum sie rozkręca w zakakująco szybkim tempie .Zgadzam sie z Ocieksem z tym że dopiero jak forum się rozkręci można zakładac taki temat . A coś czuje że to za niedługo nastąpi .
Czy nie uważaćie Panowie, że tematy przyklejone, zwłaszcza te, które podchodza ppod regulamin nie służą do wymieniania opinii?? W sprawach tego rodzaju raczej pisze się PW do Admina..
fakt. o licznik trzeba dbać:)
JT napisał/a:
A coś czuje że to za niedługo nastąpi .
dwa dni nie byłem na forum. 200 nieczytanych postów. chyba to nie wymaga komentarza
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum