No mam nadzieje, że nie opuścisz forum, jak wiele osób, zanim zdązymy cię poznać
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 211 Piwa: 47/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-08, 23:32
Miło cię poznać. Jakiego typu gry preferujesz podaj kilka tytułów jak byś mógł.
_________________ Mam prośbę zarejestruj sie tu: KLIK nic więcej nie musisz robić bo ciebie pewnie nie interesuje ten temat ale ja chcę wygrać konkurs a ty rejestrując sie tam pomagasz mi w tym, z góry dzięki.
Głównie FPSy ale lubię raczej wszystkie gry
Crysis, Bioshock, Assassin's Creed, PES, FIFA, Titan Quest, C&C3, Lego Indiana Jones, The Club, Puzzle Quest, Test Drive Unlimited, GTA seria, to są te które akurat wpadły mi do głowy, jak widać FPS, TPP, RPG, ścigałki, RTS, zręcznościówki
Ja też mam nadzieję, że nie opuszczę tego forum zbyt szybko, ale jak widzę niestety nie jest za duże ;p
Aha, no i przeuwielbiam stare gierki z Amigi przykładowo ;p Street FighterII, SWOS, Superfrog, Cannon Fodder Najlepsze w historii ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum