Witam, nazywam się Mateusz, choć w sieci jestem bardziej znany jako fish... Gry to moja pasja, dlatego też postanowiłem zarejestrować się na tym forum. Jak na razie wygląda nieźle, mam nadzieję, że moja skromna osoba pomoże w jego rozwoju .
Cóż mogę o sobie powiedzieć poza tym, że lubię grać... Jestem miłośnikiem skoków narciarskich oraz piłki nożnej, nieobcy jest mi również curling oraz eSport. Uwielbiam dobre filmy, a w szczególności Dzień Świra i Trylogię Ojca Chrzestnego. Na ogół jestem pogodny i przyjacielski, choć jak każdemu zdarzają mi się gorsze dni. Nie popieram piractwa i nie lubię piratów, dlatego od razu uprzedzam, że nie będę nikomu podawał żadnych linków do ściągnięcia jakiejkolwiek gry. To chyba tyle, mam nadzieję, że miło spędzę tutaj czas .
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum