Witam wszystkich ! Mam na imię Marcin, mieszkam w Kartuzach (niedaleko Gdańska). Znalazłem to forum w googlach. Oprócz gier interesuje się piłką nożną.
Witamy, witamy, mam nadzieję, że długo będziesz przebywał na forum
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-07-09, 15:57
Witam Cię, skoro lubisz piłkę nożną to na pewno będziesz dużo czasu przebywał w dziale SPORTOWE Wejdź także na nasz czat, numer podany na stornie głównej, interesuję mnie też w co lubisz grać, być może mamy te same poglądy, ja uwielbiam wyścigowe, w szczególności Need for speed Most Wanted, moja najulubieńsza wyścigówka i gra
W dziale sportowe trochę czasu spędzę na pewno . Moim zdaniem najlepsze są strzelanki i gry piłkarskie. Wyścigowe również bardzo lubię, NFS jest bezkonkurencyjny, jednak najlepsze części dla mnie to Carbon i Underound 2. Dzięki za miłe powitanie
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-07-09, 16:29
Underground 2 też lubię, ale obecnie nie posiadam, więc gram sobie w Most Wanted i Carbona, lubię też trochę Pro Streeta, co oceny dla tej gry nie były za wysokie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum