Moja ulubiona Profesia to Druid i palladyn i szaman.
Druid mi sie podoba bo może sie przemieniac w inne zwierzaczki typu niedzwiedz , kot , wilk itp...
Palladyna lubię za to że może nosi najcięższą zbroję i podczas walki może sie uleczac
Szamana lubię za to że może przyzywac różne zwieżęta które podczas walki pomagają
Więc moją ulubioną klasą jest paladyn W dobrych rękach to śmiertelna bron. Potrafi zabić elitke pare lvl wyższą, playera tak samo (mój sukces: rozwalilem druida mając 31 lvl, on 37)
Zauważyłem parę błędów w poście wero26
wero26 napisał/a:
Moja ulubiona Profesia...
powinno być klasa ;p
wero26 napisał/a:
Druid mi sie podoba bo może sie przemieniac w inne zwierzaczki typu niedzwiedz , kot , wilk itp...
W wilka to się raczej shaman zamienia ;p (w coś wilko-kojotopodobnego)
wero26 napisał/a:
Szamana lubię za to że może przyzywac różne zwieżęta które podczas walki pomagają
Szaman potrafi tylko stawiać totemy, a zwierzęta (właściwie powiedziawszy miniony) potrafi przyzywać warlock i (posiada swojego zwierzaka-peta) hunter ;p
To tyle, błędy musiałem poprawić, gdyż na prawde razily mnie w oczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum