Wysłany: 2008-05-17, 08:14 Uporządkowanie Hyde Parku
Proponuję, aby stworzyć sub-forum w dziale Off Topic o nazwie "Gry forumowe", można by tam wrzucić wszystkie tematy pokroju skojarzeń, kalambur, liczymy do miliona i innych, które nie wnoszą nic do dyskusji, a są jedynie zabawą. Postuluję też, aby wyłączyć tam licznik postów, z oczywistych względów, których nie muszę nikomu tłumaczyć.
Korzystając z tego tematu podsunę Wam jeszcze pomysł związany z opróżnianiem Kosza. Może warto byłoby się zastanowić nad kasowaniem tematów przeniesionych do tego działu, np. po 2 tygodniach?
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Może warto byłoby się zastanowić nad kasowaniem tematów przeniesionych do tego działu, np. po 2 tygodniach?
Trza zachować licznik
fish napisał/a:
Proponuję, aby stworzyć sub-forum w dziale Off Topic o nazwie "Gry forumowe", można by tam wrzucić wszystkie tematy pokroju skojarzeń, kalambur, liczymy do miliona i innych, które nie wnoszą nic do dyskusji, a są jedynie zabawą. Postuluję też, aby wyłączyć tam licznik postów, z oczywistych względów, których nie muszę nikomu tłumaczyć.
W takich tematach jak Liczymy do miliona czy Skojarzenia rzeczywiście nie powinnno sie liczyć postów ale w artach etc. raczej powinno
W takich tematach jak Liczymy do miliona czy Skojarzenia rzeczywiście nie powinnno sie liczyć postów ale w artach etc. raczej powinno
Najlepiej jakby powstało dla nich oddzielne sub-forum pod tytułem Gry forumowe, wtedy w całym sub-forum można by wyłączyć naliczanie postów.
Co do off topica to zgadzam się, że tam licznik postów powinien być obecny, w końcu prowadzi się tam rzeczowe dyskusje, o filmach muzyce i grach w "innym świetle" .
Niestety nie zwrocono uwagi na arty (no tego mialem akurat jednego) oraz inne tematy nie zwiazane z tematyka gier forumowych wiec niektore moje posty (nie tylko moje) nie sa zapisywane w liczniku wiec dlatego powinno posortowac sie tematy dla zabawy do sub-forum a inne tematy jak np. arty i inne powinno zostawic sie w Hyde Park i one bylyby liczone
Ja bym to zrobił tak:
hyde par- totalny offtop, gry zabawy i inne pierdółka;
*nie wiem jak to nazwać*- tematy związane po częsci z grami, np filmy o grach i takie tam inne:) ;
-Artykuły- po prostu arty, piosenki, hymny, peany,wiersze, artworki, fanarty.
Po części zgodzę się z Krzychuniem, choć ja zrobiłbym to tak:
Dział: Off Topic [włączony licznik postów] - miejsce na tematy pokroju "ulubiony film", "jakiej muzy słuchasz" etc.
Sub-forum 1: O grach inaczej [włączony licznik postów] - miejsce na artykuły, fanarty i wszystkie inne pogaduszki poruszające tematykę gier.
Sub-forum 2: Gry forumowe [wyłączony licznik postów] - miejsce na tematy, które nie służą żadnej merytorycznej dyskusji, a jedynie zabawie. Np. "liczymy do miliona", "skojarzenia", "kalambury" itd.
ja tez moge, w końcu nie od parady mam zielonego nicka:P
Arty- artykuły i te inne takie,
Gry forumowe- totalny offtopic, tematy o muzyce, filmach, komórach, furach..?
A w offtopicu?? Chociaż częsciowo związane z grami tematy tak..?
Dobrze rozumiem? Bo nie wiem czy przenosic topici:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum