W związku z szybkim rozwojem naszego forum, postanowiliśmy pójść za ciosem i dalej intensywnie promować nasz serwis. Kolejnym etapem promocji było powstanie Katalogu Gracze.org. Jest to katalog oparty na darmowym skrypcie QlWeb i jest on dostępny dla wszystkich.
Jeżeli macie strony, które chcielibyście zareklamować, możecie za darmo dodać stronę właśnie do naszego katalogu, który znaleźć możecie tutaj.
Mamy nadzieję, że utworzenie katalogu połączonego z naszym forum pozytywnie wpłynie na rozwój portalu Gracze.org :-)
No na pewno to jakos wpłynie na rozwój.
Chociaż chcałbym zauwazyć, ze forum i tak rozwija sie w zastraszajacym wręcz tempie!
Tylko czekac kiedy 1000 ludzi styknie:)
Pozostaje mi podziękować mardagowi za ten jego opis na gadu dzięki któremu tu jestem ;-) Dzięki
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-02-15, 14:19
Tak forum rozwija sie szybko z tego co widze :-D Ja sam staram sie reklamowac forum ;-) Narazie mam opis na GG i reklamuje kolegom na GG ale dosc juz o mojej reklamie :-P
Zgadzam sie z Krzychuno ;-) napewno to wplynie na rozwoj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum