Wysłany: 2008-01-27, 20:50 Rozwinięcie działu Różne
Pomyślałem o tym,czy nie lepiej byłoby rozwinąć trochę dział Różne.Można dodać podfora typu "Filmy" czy "Muzyka" etc. ponieważ także mają one pewien związek z grami (np.opinie o soundtracku z jakiejś gry,czy filmu na podstawie gry i nie tylko ) Myślę,że na pewno nie zaszkodziłoby to forum,a wręcz pomogło
Mamy w planie, aby powstał dział Vip, gdzie będą się toczyły takie o to luźne rozmówki i tam będą takie oto działy Myślę, że to już niedługo :-P
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Ale to dopiero w przygotowaniach, narazie musimy się uporać z konkursem i czekamy aż allpay nas zaakceptuje, a później utworzymy działy dla Vipów
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Lord
Wysłany: 2008-02-03, 22:16
konkurs trochę idiotyczny, przydałoby sięchociaż jakieś pytanie, czy coś, bo samo wysyłanie smsa to trochę za mało jak na konkurs
Niestety jak narazie żaden partner sms takich rzeczy nie udostępnia, chyba że masz jakiegoś na oku?
Dokładnie.
Dział offtopic juz jsest moim zdaniem nad wyraz rozrośniety, patrząc z perspektywy czasu..
Wicej nowych postow ludzie pisza w offtopie niż w sdziałach od gier, a to nie jest dobre:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum