Wysłany: 2008-07-10, 19:49 Powrót do głownej strony forum i HTML
Po 1. sprawa błaha - da radę zrobić tak, żeby po kliknięciu na napis Strefa Gracza! i ogólnie na cały ten obrazek przenosiło na główną stronę forum ? Na innych forach tak jest i dla mnie to bardzo wygodne Wiem, że może zbędne, ale nie jest to chyba strasznie trudne do wykonania
Po 2. sprawa równie błaha - da radę włączyć obsługę HTML w postach? Można by wtedy prawdopodobnie dodawać filmiki z U2B, co przy opisach gier się przydaje, fakt, że strony będą się dłużej ładowały, ale bez przesady ;P
1. Sprawa błaha, ale trzeba mieć dostęp do ftp, którego nie posiadam
2. Da radę, ale tego nie zrobię, już z bbcode użytkownicy przesadzają, a z html nawet nie chcę myśleć
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum