Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowy regulamin
Autor Wiadomość
Mruvek 

Piwa: 8/5
Wysłany: 2008-07-12, 10:47   Nowy regulamin

Dla mnie jest parę niejasności:

6. Obowiązuje absolutny zakaz umieszczania linków do innych stron w postach. Reklamie służy specjalny dział na forum - "Reklama stron WWW". W dziale tym można pisać od 30 postów. Zareklamować można się tylko raz. Reklamowanie stron konkurencyjnych jest zabronione.

Absolutny zakaz umieszczania linków? Znaczy mam ciekawą stronkę, chcę wam pokazać, nie mogę? Albo muszę pisać w dziale reklamy ? Trochę dziwne.. Czy chodzi o zakaz reklamy swojej strony ?

14. Nie podawaj swojego gg ani e-mail w poście, ponieważ pomocy służy forum. Od przesyłania wiadomości jest PW.

IMO trochę dziwne, ale ok

18. Zabronione jest rejestrowanie większej ilości kont tej samej osoby oprócz jednego
Zrozumiałem za 2 razem, nie chcę się mądrować, ale bym inaczej ułożył to zdanie :P

19. Zanim napiszesz o jakimś problemie, najpierw zajrzyj do faq

FAQ to będzie FAQ czy tak jak teraz?
Postaw piwo autorowi tego posta

Piżol 

Piwa: 15/2
Wysłany: 2008-07-12, 11:01   

Regulamin został zrobiony na szybkiego wczoraj wieczorem, po to by już nie dostawać nowych linków do pobrania, chodzi o piractwo. Daj nam trochę odetchnąć, mamy jeszcze sporo roboty z usuwaniem tematów i przenoszeniem, a ty byś chciał od razu wszystko naraz. W najbliższym czasie to poprawimy

Mruvek 

Wysłany: 2008-07-12, 12:15   

Tyle, że te 3 podałem były od początku...

Piżol 

Piwa: 15/2
Wysłany: 2008-07-12, 12:27   

Dobra no to zaczynamy:
Cytat:
Absolutny zakaz umieszczania linków? Znaczy mam ciekawą stronkę, chcę wam pokazać, nie mogę? Albo muszę pisać w dziale reklamy ? Trochę dziwne.. Czy chodzi o zakaz reklamy swojej strony ?

Już pytanie o to było twojego kolegi FurryThales, odpowiedziałem, że każdy link obniża naszą pozycję w google, dlatego trzeba starać się ich unikać.

Cytat:
Nie podawaj swojego gg ani e-mail w poście, ponieważ pomocy służy forum. Od przesyłania wiadomości jest PW.

Co w tym dziwnego? Po otrzymaniu pomocy na gg, zostanie temat bez odpowiedzi.

Cytat:
18. Zabronione jest rejestrowanie większej ilości kont tej samej osoby oprócz jednego
Zrozumiałem za 2 razem, nie chcę się mądrować, ale bym inaczej ułożył to zdanie

Chodzi Ci pewnie o multikonto. Niestety wiele osób nie rozumie tego słowa, przykład to wczoraj użytkownik ... albo nie będę podawał kto, Ci co widzieli to widzieli, 5 razy mu tłumaczyłem co to multikonto, do tego na czacie też była o tym dyskusja

Cytat:
19. Zanim napiszesz o jakimś problemie, najpierw zajrzyj do faq

FAQ to będzie FAQ czy tak jak teraz?

Kiedy był tworzony ten punkt dział Faq nie wyglądał tak jak teraz

Może i chcesz iść śladem kolegi FurryThales, ale przykro mi, narazie Ci się to nie udaje

Mruvek 

Wysłany: 2008-07-12, 12:55   

Piżol napisał/a:
Dobra no to zaczynamy:
Co w tym dziwnego? Po otrzymaniu pomocy na gg, zostanie temat bez odpowiedzi.

Bez przesady.. Jak otrzyma ktoś pomoc na PW też temat zostanie bez odpowiedzi..

Cytat:

Chodzi Ci pewnie o multikonto. Niestety wiele osób nie rozumie tego słowa, przykład to wczoraj użytkownik ... albo nie będę podawał kto, Ci co widzieli to widzieli, 5 razy mu tłumaczyłem co to multikonto, do tego na czacie też była o tym dyskusja

Heheh xD Wiele osób to nie rozumie co to szyk i składnia zdania. I o to mi chodziło

Cytat:
Może i chcesz iść śladem kolegi FurryThales, ale przykro mi, narazie Ci się to nie udaje

Taa.. o niczym innym nie marzę

Odpowiedz do tematu