6. Obowiązuje absolutny zakaz umieszczania linków do innych stron w postach. Reklamie służy specjalny dział na forum - "Reklama stron WWW". W dziale tym można pisać od 30 postów. Zareklamować można się tylko raz. Reklamowanie stron konkurencyjnych jest zabronione.
Absolutny zakaz umieszczania linków? Znaczy mam ciekawą stronkę, chcę wam pokazać, nie mogę? Albo muszę pisać w dziale reklamy ? Trochę dziwne.. Czy chodzi o zakaz reklamy swojej strony ?
14. Nie podawaj swojego gg ani e-mail w poście, ponieważ pomocy służy forum. Od przesyłania wiadomości jest PW.
IMO trochę dziwne, ale ok
18. Zabronione jest rejestrowanie większej ilości kont tej samej osoby oprócz jednego
Zrozumiałem za 2 razem, nie chcę się mądrować, ale bym inaczej ułożył to zdanie
19. Zanim napiszesz o jakimś problemie, najpierw zajrzyj do faq
Regulamin został zrobiony na szybkiego wczoraj wieczorem, po to by już nie dostawać nowych linków do pobrania, chodzi o piractwo. Daj nam trochę odetchnąć, mamy jeszcze sporo roboty z usuwaniem tematów i przenoszeniem, a ty byś chciał od razu wszystko naraz. W najbliższym czasie to poprawimy
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Absolutny zakaz umieszczania linków? Znaczy mam ciekawą stronkę, chcę wam pokazać, nie mogę? Albo muszę pisać w dziale reklamy ? Trochę dziwne.. Czy chodzi o zakaz reklamy swojej strony ?
Już pytanie o to było twojego kolegi FurryThales, odpowiedziałem, że każdy link obniża naszą pozycję w google, dlatego trzeba starać się ich unikać.
Cytat:
Nie podawaj swojego gg ani e-mail w poście, ponieważ pomocy służy forum. Od przesyłania wiadomości jest PW.
Co w tym dziwnego? Po otrzymaniu pomocy na gg, zostanie temat bez odpowiedzi.
Cytat:
18. Zabronione jest rejestrowanie większej ilości kont tej samej osoby oprócz jednego
Zrozumiałem za 2 razem, nie chcę się mądrować, ale bym inaczej ułożył to zdanie
Chodzi Ci pewnie o multikonto. Niestety wiele osób nie rozumie tego słowa, przykład to wczoraj użytkownik ... albo nie będę podawał kto, Ci co widzieli to widzieli, 5 razy mu tłumaczyłem co to multikonto, do tego na czacie też była o tym dyskusja
Cytat:
19. Zanim napiszesz o jakimś problemie, najpierw zajrzyj do faq
FAQ to będzie FAQ czy tak jak teraz?
Kiedy był tworzony ten punkt dział Faq nie wyglądał tak jak teraz
Może i chcesz iść śladem kolegi FurryThales, ale przykro mi, narazie Ci się to nie udaje
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Dobra no to zaczynamy:
Co w tym dziwnego? Po otrzymaniu pomocy na gg, zostanie temat bez odpowiedzi.
Bez przesady.. Jak otrzyma ktoś pomoc na PW też temat zostanie bez odpowiedzi..
Cytat:
Chodzi Ci pewnie o multikonto. Niestety wiele osób nie rozumie tego słowa, przykład to wczoraj użytkownik ... albo nie będę podawał kto, Ci co widzieli to widzieli, 5 razy mu tłumaczyłem co to multikonto, do tego na czacie też była o tym dyskusja
Heheh xD Wiele osób to nie rozumie co to szyk i składnia zdania. I o to mi chodziło
Cytat:
Może i chcesz iść śladem kolegi FurryThales, ale przykro mi, narazie Ci się to nie udaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum