Myśle, ze taki dział jest conajmniej konieczny:)
Wartobyłoby miec miejsce na forum, w którym możnaby pogadać chociażby o kartach grafiki, procesorach czy nawet o karcie fizyki:D
Myślę, ze to nie głupi pomysł.
A w tym hardware dzial software dotyczący sterownikow, mam ati i jestem dumny, ale wiem jakie ludzie maja problemy z nforcami pod nvidie.. Rozważcie to chłopaki:)
A moze jakis dzial w stylu "czy ta gra mi pojdzie..."??
W sumie możemy utworzyć subforum. Niedługo się tym zajmiemy :->
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie wiem czy moge mówić, ale dział HW już jest:) Tylko że jest on niedosytępny dla 90% userów. Starajcie się ludzie, piszcie ładne posty, recenzje i w ogóle, wstąpcie w szeregi VIP a oczy sie Wam otworzą ;-)
Jak już Krzychuno powiedział dział Hardware jest w strefie VIP
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum