Co Wy na to, aby założyć kanał IRC, dla forum gracze.org? Sądzę, że byłby to bardzo dobry sposób na rozreklamowanie strony (większość ludzi na QuakeNecie to właśnie PeCetowi gracze).
IRC byłby chyba lepszym sposobem na porozumiewanie się niż czat Gadu-Gadu, dlatego że raz założony kanał nie znika i jest czynny 24/7. Poza tym jeśli ściągnie się odpowiednie boty na kanał można go zabezpieczyć przed spamem, przeklinaniem itp.
Czekam na Wasze opinie .
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Tylko, że z irc korzystają mniejszości, nic na to nie poradzę, że gg to monopolista
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Racja, ale zawsze można zamieścić w widocznym miejscu link do ściągnięcia klienta, a ja mogę napisac krótki poradnik co i jak . Kanał na IRC ma taką przewagę nad czatem, że stoi 24/7, a dodatkowo w topicu kanału można zareklamować stronę.
EDIT:
Ok, spoko to tylko propozycja .
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Ostatnio zmieniony przez fish 2008-05-18, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
fish znam fora co miały ponad 40 000 userów, a im to nie wypaliło, to nie ma szans, jeśli ktoś lubi prostą obsługę, zawsze będzie wybierał gg, nawet jak napiszesz poradnik dla dziecka. A tak apropo już o północy nie ma nikog na czacie, więc 24h i tak niepotrzebne są
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum