Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 118 Piwa: 7/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-13, 19:34 Dział "Reklama stron internetowych"
Ostatnio pojawiła się propozycja utworzenia na naszym Forum o Grach działu, w którym użytkownicy mogliby reklamować swoje strony www. Propozycja ta wyszła ze strony markesa01 i postanowiliśmy poddać ją pod Wasz osąd :-)
Zachęcamy do udzielania odpowiedzi w ankiecie. Mile widziany także posty - komentarze.
Uważam, że ma to sens tylko w wypadku, kiedy dostęp do tej części forum mieliby użytkownicy posiadający minimalnie 20-30 postów. Gdyby już ktoś koniecznie chciał się zareklamować - musiałby wcześniej napisać trochę dla forum :-)
Lord
Wysłany: 2008-01-14, 17:27
Od 30 postów - moja propozycja A co do mojego poprzedniego posta, w tym starym temacie chodzi mi o to, że jak piszę posta przez szybką odpowiedź, to nie zalicza go do licznika
Wysłany: 2008-01-14, 18:22
Nie mogę się z Tobą zgodzić ;-) Otóż każdy post jest zliczany, ale ustawiliśmy, że posty w dziale "Przedstaw się", nie liczą się do indywidualnego licznika, aby zapobiec SPAM-owi. Teraz zostało to jednak zmienione - wszystkie posty powinny liczyć się jednakowo :-)
Wysłany: 2008-01-18, 23:56
W dniu 18.01.2007 zakończyła się ankieta. Zdecydowana większość użytkowników opowiedziała się za utworzeniem na forum działu "Reklama Stron WWW" od określonej ilości postów. Dlatego też, zgodnie z waszą wolą, zdecydowaliśmy się utworzyć wspomniany wyżej dział.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum