Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 256 Piwa: 32/38 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-06-02, 16:46 Dział Gry JAVA
Moim zdaniem w zakładce Gry, powinien dojść dział Gry JAVA, mam komórkę i często na niej gram, i wiele osób pewnie również.
Co myślicie o mojej propozycji?
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-06-02, 16:48
Dobry pomysł na forum powiniśmy mieć i PC i konsole i java Niestety admini nie rozważyli mojej starej propozycji o konsolach, mam nadziejach że twoją rozważą
Ja też gram na komie "czasami" i mam sporo gier Napisał bym odrazu kilka recenzji
Pamiętajcie:
SIS>JAR
No i odezwal sie mój stary sześć-sześć-osiemdziasiąt-iks'A instynkt
Z racji że dział o konsolach jest zamknięty: wypowiem sie tutaj.
Jako tkao nie ma sensu robić działu konsola. Bo po co..? DO opisów konsolowych wersji gry? Nie. Można przecież dawać recki i arty "konsolowe" do normalnych forumowych działow. Wystarczy dać w opisie tematu "wersja XBOX360" np.
No chyba, że chcielibyście zrobić dział "Konsole" do pomocy softwareowo-hardwareowej- wtedy jestem nawet na tak. Ale gdzie taki dział umieścic? narazie chyba tylko na VIPIE.
A własnie- przydałoby się zaznaczyć w regulaminie, co za "atrakcje" znajdują sie na VIPowskim forum- niech ludzie wiedzą, co tracą, jak się nie udzielają
Co do propozycji nowych działów, wystarczy zliczyć ile ich było i pomyśleć jak bardzo forum wydłużyło by się w dół, co za tym idzie komu by się chciało to przeglądać? Zresztą wystarczy popatrzyć na fora co mają dwumetrową listę w dół i jak to wygląda
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Hmm, może taki dził w VIPie? Ja jesdnak myśle, że to nie jest głupawy pomysł.
Możnaby np scalić WEBMASTERA i INTERNET vipowy, a wzamian dac "gry na telefon".
Regulamin do takiego działu moge napisac, bo wiem co w tej dziedzinie wazne
W Vipie mogę dać co chcecie, po to on jest, to daj propozycję pasującego tytułu
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Danio90 jeśli chcesz się wypowiadać, to przeczytaj najpierw temat od góry do dołu i pomyśl czy twój post nie będzie bezsensowny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum