Widze że wszystkie zapisane tu pomysły są dobre tylko czy Tomek się tym zajmie. Ja podpisuje się pod dział Unplugged, dział o Filmach oraz o kulturze. Trzeba się starac ulepszyc nasze forum.
Nie można rozdawac rang na lewo i prawo, bo potem na forum, jak już właśnie MaXiu powiedział, będą sami 'kolorowi', a to z kolei wyglądać będzie na 'kółko wzajemnej adoracji'.
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Jako że nie widzę działań ze strony "czerwonych", ani żadnych nowych propozycji, proponuje złączenie wszystkich pomysłów w jednym poście. Mam nadzieje że Tomek zainteresuje się sprawą i zmieni to co chcieli byśmy zmienić :
- Dodać nowe działy - filmy, muzykę, książki, lub jak to zaproponowała Zima, dział kultura; dział Unplugged i działy konsolowe. Wydaje mi się jeszcze że przydało by się połączyć działy "Strzelanki", "Zręcznościowe" i "Gry Akcji" w jeden (najlepiej o tej samej nazwie co ostatni z tych działów.
- Usunąć niepotrzebne działy - "Konkurs", "Nasze Klany" (proponuje zmianę nazwy na "Gramy w Sieci"), "Turniej Deluxe Ski Jump 2".
- Ustanowić jakiegoś aktywnego moderatora grupy "VIP" (chyba najlepiej spoza "kolorowych"), który przestrzegał by norm wspomnianych w tym temacie, dotyczących dawania nowych VIP-ów.
- Przydał by się chyba jednak jakiś aktywny admin.
- I z takich drobnostek - powiększyć objętość podpisu, zmienić emotki.
Dzialow z grami lepiej nie da sie zorganizowac chyba, a wrzcenie wszystkich rozdzajow gier w jeden dzial to niemadry pomysl.
Poprawianie recenzji i skonczenie z ocenianiem recek zamiast gier- i gitara gra.
Ale to wszystko i tak na nic sie nie zda jesli wujek google wam (nam..?) nie pomoze.
Jesli tak bardzo chcecie (chcemy?) to moze warto byloby postawic forum od nowa poprostu.. Pokopiowac recenzje (te lepsze) oczywiscie podajac autora (!) i wykorzystac apre dbrych pomyslow na tematy do OffTopicu To by mialo wieksze zszanse powodzenia anizeli resustytacja forum "po smierci klinicznej" ktore zyje tylko dzieki respiratorowi ktorym sa "ostatni wytrwali" ;| Przemyslcie to ludzie, i dodam ze w razie czego chetnie bym wam pomogl jako czlonek starej ekipy.
Dzialow z grami lepiej nie da sie zorganizowac chyba, a wrzcenie wszystkich rozdzajow gier w jeden dzial to niemadry pomysl.
Popieram, wrzucając wszystko do jednego wora zrobi się straszny bajzel.
Krzychuno napisał/a:
Jesli tak bardzo chcecie (chcemy?) to moze warto byloby postawic forum od nowa poprostu..
Nie wiem czy nowe forum byłoby popularniejsze od tego, które jest obecnie. Gracze.org ma już wyrobioną markę i niektórzy jak ja zapewne wrócą, chociażby z sentymentu.
PS. A tak w ogóle to co się stało? Kiedyś na tym forum pisało mnóstwo ludzi, a dziś ledwie 11 nowych wiadomości... Widziałem że pisaliście o jakichś problemach z pozycjonowaniem, ale nie wiem z czego to wynika.
Forum doslownie sprzedano ;/
"problemy w pozycjonownaiu" to okreslenie nie oddajace dramaturgii sytuacji- strona dla googli nie istnieje, nie ma admina ktory by sie tym zajol, jestesmy jak bezdomny chory na raka.. yumieramy powoli sobie poprostu i tyle ;|
Uwazam ze moznaby cos z tym zrobic, ale.. czas, sily, checi i kasa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum