Wysłany: 2008-06-26, 09:49 Bany i Zmniejszenie ilości tematów na forum.
Mam pomysł. Żeby zmiejszyc ilośc tematów na forum. Jest w każdym dziale straszny syf. Można zamiast kategori gier zrobic poprostu jeden dział o grach komputerowych,w którym dyskutuje się o wszystkich grach w osobych tematach. Na recenzje dało by się osobny dział. A na kody osobny temat. Poprostu ktoś piszę jakię podszebuje kody a ktoś mu odpowiada. Można by było zmienic tryb kar zamiast na warny to na bany tóre są na jakiś czas.
_________________ 5 przykazań forumowych
Szanuj moda swego
Pamiętaj aby w wyykend właźic na forum
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie zakładaj głupich tematów
No właśnie, ale czy do pomocy w szukaniu kodów nie wystarczyłby zwykły temat...? Niektórzy użytkownicy nabijali sobie posty publikując masowo kody do różnych gier, które bez problemu można było znaleźć w internecie, co moim zdaniem nie jest fajne .
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Noe nie jest.
Ale przypominam, ze kopiowanie zywcem z innych stron jest u nas zakazane, więc taki "cheater" miałby u nas przewalone..:)
A więc jesli ktoś chce dawac kody/trainery na forum- niech nie kopiuje tego, tylko cos pozmienia. ja np staram sie robic swoje opisy do kodow.
No i chwała Ci za to . Ja jednak nadal uważam, że osobny dział dla kodów jest zbędny, najlepiej byłoby przenieść i kody i poradniki do działu FAQ, ale to tylko moje nic nie znaczące zdanie blablabla.
ale to tylko moje nic nie znaczące zdanie blablabla.
Wiesz, lubie Cie za sowje podejscie do swiata i swojej osoby Ale to nie prawda- forum tworzą ludzie, a nie administracja i moderacja.. "Ja tu tylko sprzątam".
Wydaje mi sie jednak, ze tak, jak jest jest ok.
Dział cheaty jest w kategorii Pomoce dla graczy- no i jest dobrze.
Wiesz, lubie Cie za sowje podejscie do swiata i swojej osoby Ale to nie prawda- forum tworzą ludzie, a nie administracja i moderacja.. "Ja tu tylko sprzątam".
Jeden głos na tysiąc, chyba mnie przeceniasz ;].
Krzychuno napisał/a:
Wydaje mi sie jednak, ze tak, jak jest jest ok.
Dział cheaty jest w kategorii Pomoce dla graczy- no i jest dobrze.
Nie jest źle, ale zawsze może być lepiej. Mnie to zbytnio nie wadzi, bo i tak z kodów nie korzystam, denerwuje mnie jednak konieczność dłuższego przewijania .
Ciężko jest ludziom dogodzić, podam tylko przykład innych tematów, chcieli tam wydłużyć jeszcze bardziej działy o całkiem niepotrzebne rzeczy. Dlatego teraz jest średnio, nie za dużo, nie za mało
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Chciałem napisać coś w temacie o burdelu na forum, ale zamknięty Czy modzi, mogliby zamykać od razu tematy które się dublują, tak jak Furry mówił, jest temat GTA, powstaje kolejny to z góry zamykany? I tematy X czy Y lub jedziemy do 1000000 ? Dla mnie to głównie robi burdel na forum
no pozamykalismy juz te zabawy na forum:)
pozatym teraz jest inny ład na forum<lol2>.
jeszcze wieczorem beda zmiany w regulaminie. Forum sie zmieni nie do poznania.
Brak piracenia, cheatow do multi(!), i balaganu w dzialach tematycznych. Gry forumowe- 2/3 z nich pozamykane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum