Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-02-24, 14:03 Akcja Rozreklamuj Forum
Forum gracze.org jest jednym z najlepszych for o grach, panuje tu mila atmosfera a userzy nie spamuja co 2 dni ;-) Ale ostatnio forum cos przystopowalo :-( Otoz pomyslalem sobie zeby otworzyc taka akcje zeby wszyscy userzy modzi, admini i inni zaczeli reklamowac forum na wszystkie sposoby jakie sie da :-) Userzy reklamowali by forum w necie, modzi rowniez a admini mogli by upiekszyc forum technicznie :-) oto kilka sposobow jak mozna zapraszac innych na gracze.org
1. Uzywanie Gadu-Gadu
niby slaby pomysl ale czemu nie sprobowac, ustawiony opis na GG to podstawa wkoncu ktos zajrzy na strone a wtedy napewno mu sie spodoba :-) Rozsylanie wiadomosci po nieznajomych tez moze sie udac, czemu wiec nie sprobowac.
2. Standart - banerki i buttony
Najlepsi graficy na forum mogli by wykonac profesjonalne banery i butonny nastepnie wymienialismy by sie z innymi forami i zamieszczali je na swojich stronkach, Lecz jest jedna zasada ze nie mozemy reklamowac for jezeli inne forum na to niepozwala moze to uszkodzic reputacje forum
3. Upiekszenie forum
Forum juz teraz wyglada i jest super ale czemu nie sprawic by go jeszcze bardziej super. Mozna by bylo dodac maly download w Strefie VIP po to by userzy chetnie starali sie do nich dolaczyc (byli by aktywni). Dodawac duzo konkursów wtedy uzytkownicy nie tylko mogli by pisac na naszym forum ale bawic sie podczas udzialu w konkursach a nagrody byly by w postaci gier lub nagrod na forum.
Po pierwsze wszyscy musimy sie zaangazowac w reklame :-) !
KTO JEST ZE MNA ?
Dodawac duzo konkursów wtedy uzytkownicy nie tylko mogli by pisac na naszym forum ale bawic sie podczas udzialu w konkursach a nagrody byly by w postaci gier lub nagrod na forum.
Przecież są konkursy ale narazie niewiele osób bierze w nich udział
A co do większej reklamy nie mam nic przeciwko, mam tylko nadzieję, że nie będziecie spamować na innych forach, ponieważ nikt tego nie lubi
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie bedziemy nikogo trzymać na siłę:P
Ważne że co inteligentniejsi tutaj zostają
Jeśli czytasz tego posta, znaczy to, że załapaółeś się do tej elitarnej grupy:P:P
Jeśli znacie fora, gdzie jest coś takiego jak reklama WWW, co funkcjonuje np u nas, zawsze można tam napisać topic "gracze.org", w którym przedstawicie liczne zalety tego forum ;-)
Ale szybko rezygnuja trzeba ich zachecic do dalszego przebywania na forum
Nie rezygnują szybko, tylko większość jak dostanie pomoc to nie ma już po co wracać, chyba że znowu ma jakiś problem
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Forum i tak się bardzo szybko rozwija:)
W ramach konkursów dałem temat na offtopicu o nazwie "kalambury".
Zachęcam do udziału w zabawie. Brak cennych nagród.. i w ogóle nagród:P
Nie chce zakładać nowego wątku uz, napisze to tutaj::
A może dać tak dział "porównania gier"? Porównywalibyśmy tam gry podobne do siebie i pomagali innym w wyborze.
natchnęlo mnie na to podczs rozmowy na gadu z Vipem13:)
Ja mam opis na GG: www.gracze.org << Zapraszam :-)
I na PCF'ie w podpisie mam link do forum. :-)
Ja tam mam dostęp do strefy VIP, ale i tak trzeba trochę popisać na forum, żeby nie stracić uprawnień. A pomysł z działem download w dziale VIP bardzo dobry. (Mnie tam nie interesuje, ale dobry ;-) )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum