Cos w stylu gra tygodnia :-) Np. najlepsza gra na PC albo najlepsza oprawa graficzna Bardzo mi sie podoba ten pomysl
Coś takiego dają w CD-action i ludzie szybko się do gier przekonują.
Ostatnio był ( cytuję ) - Far Cry 2 , Crysis? Zapomnij!
albo ( znów cytuję ) - THEY Tylko u Nas
Nowa gra twórców wiedźmina.
Jeżeli mogę Ocieks to zmienię 'Gra Tygodnia' na 'Gra Miesiąca albo roku!'
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-03-03, 18:05
BlueReds napisał/a:
Ocieks napisał/a:
Cos w stylu gra tygodnia :-) Np. najlepsza gra na PC albo najlepsza oprawa graficzna Bardzo mi sie podoba ten pomysl
Coś takiego dają w CD-action i ludzie szybko się do gier przekonują.
Ostatnio był ( cytuję ) - Far Cry 2 , Crysis? Zapomnij!
albo ( znów cytuję ) - THEY Tylko u Nas
Nowa gra twórców wiedźmina.
Jeżeli mogę Ocieks to zmienię 'Gra Tygodnia' na 'Gra Miesiąca albo roku!'
Gra Miesiaca rzeczywiscie bylo by dobre :-) Rozne podkategorie, Najlepsza gra na PC, Najlepsza gra na PS2, Najlepsza gra na Xbox360, Gra z najlepsza grafika etc.
Wysłany: 2008-03-03, 18:15
Krzychuno napisał/a:
Niby fajne ale nie na forum na którym udziela sie 15 osób.. Trzeba poczekac do momentyu gdzie liczba aktywnych będzie z 10 razy większa. A to już niedługo
Ale z iniciatywa trzeba wyjsc zawsze wczesniej aby kazdy nowy uzytkownik czul sie jak najlepiej i zeby spotkal tu jak najwiecej milych ludzi :-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum