World of Warcraft jest fantastyczną grą mmorpg (Massively-Multiplayer Online Role Playing Game), czyli po prostu taką w której możemy się spotkac z wieloma osobami (niekonieczne z naszego pięknego kraju) i wraz z nimi grac
Wróćmy jednak do samego tytułu gry: World of Warcraft. Gra jest kontynuacją trylogii Warcrafta (strategia-przypominam). w ktorej jednak znacznie został powiększony świat, a naszym celem jest prowadzenie jednostki, a nie jak wczesniej całej armii.
Tyle na wstępie napisałem
W WoW'ie mamy do wybory dwie frakcje: Sojusz oraz Horde. Nie można ich podzielić na tych dobrych i złych, gdyż to zależy od graczy-jedni są mściwi, drudzy honorowi, lecz teoretycznie w Sojuszu są postacie pozytywne (Ludzie, krasnoludy...) a w drugiej frakcji- czarne charaktery (buntownicze Krwawe Elfy, orkowie...).
Przejdzmy dalej: możemy grać jedną z 10 ras, i dodatkowo mamy możliwość wybrania klas(o tym dalej wspomne).
Myśle, że na dzisiaj pisania dośc, a jutro dalsza część posta (z "lekka" zmęczony po sylwku jestem)
Gierka jest (Ładnie się wyrażam) gram w orginał dosc od niedawna wczesniej tylko na prywatnych servach ale roznica jest ogromna. Pozdrawiam wszystkich fanow.
Miałem dokończyć, ale nie mam natchnienia
Ja oczywiście nie gram na orgu, lecz na prywatnym serwie:)
Jeśli ktoś chce info o (moin zdaniem) najlepszym polskim priv serverze:pisac pw, albo maila (szybciej na to drugie odpisze)
Pozdrawiam
To już napisze tutaj:
polecany server www.andeeria.pl
niestety rejestracja nowych kont jest narazie zamknieta
Na servie gra duuużo ludzi (srednio w ciągu dnia 750-850), zaprawde powiadam Wam: opłaca się czekać na otwarcie rejestracji
Jak ktoś by chciał dowiedzieć sie troszeczke o World of Warcraft zapraszam na moja strone:
strona dawno nie aktualizowana, ale ważne ze jest
Offtop:
Jak możecie- rejestrujcie się- to nie boli a sprawi mi radość
Offtop end xD
burza napisał/a:
... gram w orginał dosc od niedawna wczesniej tylko na prywatnych servach ale roznica jest ogromna.
Różnica musi być;p na privach grasz na tym co stworzy mangos wzorująć sie na blizardowskich servach (nie kopiują, tylko tworzą własne emulacje), a na owych blizardowskich płacisz, więc logiczne że musi być (Ładnie się wyrażam)
Grałem na trialu na ogru, i musze powiedziec ze jest właśnie bez porównania lepszy, lecz z braku funduszy privy utrzymują mnie przy życiu xD
Dlaczego muszę mieć tak słaby net??? WOW to najlepsza gra MMORPG jaką widziałem, i bym w nią grał, grał i grał mam 23kb\s i co i nic, mam taki słaby, że to się w pale nie mieści, ratunkuuuu!!!
_________________ Gracz jest jak ćpun, gdy zacznie, nie może się uwolnić od wirtualnego świata do reala
:cry: Dlaczego muszę mieć tak słaby net??? WOW to najlepsza gra MMORPG jaką widziałem, i bym w nią grał, grał i grał mam 23kb\s i co i nic, mam taki słaby, że to się w pale nie mieści, ratunkuuuu!!!
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-02-25, 17:50
Vasyl napisał/a:
vip13 napisał/a:
:cry: Dlaczego muszę mieć tak słaby net??? WOW to najlepsza gra MMORPG jaką widziałem, i bym w nią grał, grał i grał mam 23kb\s i co i nic, mam taki słaby, że to się w pale nie mieści, ratunkuuuu!!!
O żal
Panowie spokoj Rozmawiamy tutaj o World of Warcraft a nie o szybkosci neta vip13 i nie dokladamy Vipowi13 vasyl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum