Wysłany: 2008-06-22, 17:29 Problem z Dodatkiem do WoW'a
Ostatnio znajomy przedłużając abonament do gry WoW, dostał wersje
trial, by (jak napisali) zachęcić znajomego. Zatem bez wahania ów
prezent podarował mi, powiedział również, bym poszukał na necie wersji
trial dodatku, bo inaczej nie pogram. Tak też zrobiłem. Najpierw
zainstalowałem wszystkie możliwe patche a potem chciałem zainstalować.
Jednak przy uruchamianiu wyświetla mi się komunikat
Z tego co wywnioskowałem piszę, iż mam za mało miejsca na dysku twardym by zainstalować dodatek. Natomiast na dysku C:\ mam 8,95 Gb, a
na E:\ (tak nazywa się u mnie druga partycja)
mam 7,23 Gb wolnego miejsca. (Dysk ma 80GB). WoW zainstalowany jest na
dysku E:\. Ile miejsca jest potrzebnego by zainstalować dodatek ???? Bo
z tego co mi opowiadał znajomy WoW+Dodaek+Patche=ok 9 Gb, więc gra
powinna się zainstalować. A tak nie jest
Za sugestie i odpowiedzi z góry dziękuję
P.S. Przeszukując Google.pl znalazłem coś o tym, że trzeba przenieść folder Temp, czy to może przynieść oczekiwany efekt >>???<<
No ja znowu słyszałem taką wersję, że jak chcesz rozpakować archiwum winrara ponad 4GB to musisz mieć partycję ntfs a nie fat32, może tu jest tak samo?
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
No faktycznie tak jest, fat32 ma chyba limit nawet 2 giga a nie 4 (albo szesnastka tak ma, już nie ważne w tej chwili).
Aby sprawdzic system plików wej we własciwości dysku twardego.
Wpisz w start->uruchom komende "msconfig".
W zakładce BOOT ini wybierz Safebot.
Jeszcze mzoesz zrobic tak,z e w zkaldace usługi zaznacz opcje "ukryj wszystkie ujslugi MS" i odznacz te, co pozostały.
Przedtem zrob punkt przywracania systemu!
Również nic nie dało, czytałem na forum blliza żeby przeinstalować Windowsa na inną partycje ale to też nic nie dało A ja chciałem tylko pograć A tu widać WoW nie dal zwykłych zjadaczy chleba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum