Moim zdanie ta gra jest naprawdę fajna i wciągająca co prawda są tylko 3 postacie dw ( Dark Wizard) , dk ( Dark Knight), elf lecz po osiągnięciu 220 i 250 lvl dochodzą 2 nowe MG(Magic Gladiator ) i DL (Dark Lord ) .
Max Lvl w tej naprawdę moim zdaniem wciągającej gry to 400 choc na pryv servach są RR . To znaczy że kiedy dobijemy ten 400 lvl zaczynamy grac od początku i co następny RR mamy wiecej pkt na początku do rozdania ale mniejsza z tym.
W grę MuOnline gram od 4 lat czyli jestem można powiedziec starym graczem w MuOnline .
Teraz kieduje pytanie do was - co sądzicie o tej grze i jakie macie zastrzeżenia. ?
warezman Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Sty 2008 Posty: 24
Wysłany: 2008-01-31, 22:02
Wow, na początku myślałem, że to jakaś gra o Manchesterze United :-)
Marian33
Wysłany: 2008-02-01, 11:16
Hmm, no może i ja się wciągnę... Ale to jak wrócę ze szkoły.
Gra jest ciekawa , a nawet bardzo grałem w nią około 3 lat. Ostatnio jakos mi się znudziła. Grałem na globalu na serwerze Midgard a postac miałem taka :
BK
LVL 325
Dragon Max Set (+13+16+L)
Wingi 2lvla +7+2%
DayBreaker +9+s
W depo 40Blessow
No ładnie Oo. Szacuneczek, panie . Rozumiem, że już nie grasz? Przerzuciłeś się może na jakieś inne ciekawe MMORPG? Szukam właśnie czegoś, co wciągnęłoby mnie równie mocno jak niegdyś MU i RO.
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Mu - bardzo przyjemna gierka grałem w nią przez jakieś 2 lata głownie na privach, ulubiona postać to magic gladiator , a ulubiona wersja to 97d+99b nie wiem czemu : ) ... a jesli chcecie znaleźć gre która was wciągnie jak mu to proponuje silkroad, najlepsza ze wszystkich mmorpg w jakie grałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum