Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-06-03, 17:30 Nowe forum o grach
Zapraszam na moje forum o grach www.graczek.jun.pl forum istnieje od niedawna i nie jest zabardzo słynne. Zapraszam na moje forum rejestrujcie się. Prosze o oceny.
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-06-03, 18:21
eee... skimmer on ma powyżej 30 postów więc ma prawo zareklamować forum ponieważ nie łamie regulaminu Zresztą gdyby łamał to oprócz krzychuna jestem jeszcze ja
A teraz coś o forum :
logo - (mało przedstawia)
Działy - (troche mało zorganizowane)
Userzy -/+ (jak na młode forum to spoko, ale... mogło by być lepiej)
Ogólnie 6/10
Reklamowanie stron konkurencyjnych jest zabronione.
Z tego powodu kosz, warna nie będzie ze względu na wkład w nasze forum
skimmer napisał/a:
bo jak krzychuno zobaczy ze reklamujesz forum o podobnej tematyce co to to morze nawet dostać warna !!!!!!!!!!!!!! usuwaj
Aż taki straszny widocznie nie jestem.. Za obraze moda możesz dostac warna Staram się dobrze wykonywac moja funkcje- zrozum..
Spoko, tak łatwo nie dostaniesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum