Są ludzie, którym podobają się gry bez audio, z archaiczną grafiką, ale o niewielkim rozmiarze i za free.
Jak ktoś chce grać za darmo bo nie stać go na gry,to nie kupuje postaci za np.300zł, lepiej kupił by se lepszą grę, a jak ma za słabego kompa zainwestował by pieniądze w nowy sprzęt. Poza tym życie nie polega na ciągłej grze Tyczy się to również tych którzy grają w Tibie
Ten cytat jest luźnym ukazaniem zalet jakie niewątpliwie ma Tibia, a nie odpowiedzią na Twój post, w którym mówisz o debilach...
Na temat "debili" wypowiedziałem się w zdaniu, którego nie raczyłeś zacytować:
Cytat:
Dlaczego tak sądzisz? To, że ktoś ma dużo pieniędzy, a mało czasu nie świadczy o tym, że jest debilem.
Rozwijając tę myśl: nie każdy ma ochotę ślęczeć kilka godzin dziennie przy komputerze nabijając kolejne poziomy, dlatego znacznie prostszą metodą jest zakup wylevelowanej postaci.
EDIT @post_niżej:
Nie mam zamiaru Cię przekonywać, proszę tylko o więcej umiaru na przyszłośc...
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Ostatnio zmieniony przez fish 2008-05-23, 15:36, w całości zmieniany 1 raz
Ta fota z dzieciakiem ciągniętym przez starego robi wrażenie, a z całym artykułem się zgadzam Tibia to gra dla NIEROZGARNIĘTYCH dzieci, albo dla osób psychicznie chorych
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-05-25, 17:48
Cytat:
Nie jem śniadania, bo gram w Tibię. Nie jem obiadu, bo gram w Tibię. Nie jem kolacji, bo gram w Tibię. Nie śpię w nocy, bo chcę jeść.
HaHa ^^
Angielskiego można nauczyć sie z każdej gry - to znaczy pojedyńczych słów Ja 35% słownictwa angielskiego pobrałem z gier Różnych gier, ciekawe tylko jakie słowa tibia uczy Oto jest pytanie
Vasyl - Nie podchodz do tego tak emocjonalnie bo Tibia to tylko gra która rzeczywiście pierze mózgi uzytkownikom internetu do lat 14 (może 16)
yes
no
hunt
item
plax
br
gm?
admin?
me are brother of admin ^^ (wiem ze błędnie to napisałem)
hi
noob
cheater
block
shaman
knight
wizard
plz
plx
plizz
server
haha(niemiecki)
huahuahua(brazylijski śmiech)
you my frieend ? ^^
free item plax
to te ważniejsze ^^
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-06-03, 16:04
skimmer napisał/a:
Morzę zrobię recenzję o tibii ?
LOL Ten temat to właśnie recenzja Tibi Skimmer orientuj się joke
skimmer napisał/a:
Ja w tibii grałem tylko 3 minuty
Podziwiam cię, ja nawet pikselka (szczura) nie mogłem zabić bo przecież ta gra jest tak obmyślana że szczur ma dwa razy więcej mocy Jedyne stworzenie ktore padlo po moim ciosie to kurczak jeden strzal = dead xP
grywalność dla mnie 1/100 dla niektórych 100/100 neo kids
podsumowanie według mnie 6/300 mi się nie podoba po pierwsze bo grafa i muzyka no i jeszcze grywalność po drugie ci gracze, porażka, normalny człowiek nie może sobie w takie coś nawet pograć w spokoju tylko pl ? plax itp itd(jaki normalny człowiek gra w tibii joke)
za dużo tam neo kids ot co
jakby producenci to poprawili to może była by to coś co można nazwać grą
a do niektórych "najlepsza gra na świecie" ze mogą za nią umrzeć, raz dziecko pobiło matkę krzesłem bo odłączyła mu tibie !!!!!!!!!!!!!!
Nie ocenił bym jej wyżej niż 1-/10. Ta gra to totalna porażka i pranie mózgu dla neo dzieci.
Żal (Ładnie się wyrażam) ściska i tyle. A gracze jeszcze gorsi, każdemu kto gra w tibie producenci powinni przysyłać krzesło bojowe by miał czym lać swoich rodziców, albo lepiej pistolet i jedną kule żeby mógł się zabić jak zginie ich postać w Tibii.
Heh, ja Tibię wspominam jako czarny okres w moim życiu. Uzależnia to to i tylko nerwy szarpie. Na szczęście grałam w to mając 13 lat i już mało z tego pamiętam . Wiem tylko, że miałam paladynkę na 25 lvl, należałam do jakiejś gildii, miałam wielu "przyjaciół" Brazylijczyków ("br?") i że w końcu ktoś shackował mi konto xD. Tyle się człowiek skilli "natrenił" (pisownia oryginalna, tibijska ), tyle mobków i ludzi pkowal... Po tym wszystkim został mi tylko jeden dobry kolega z Rzeszowa, z którym znam się do dziś.
Zgadzam się z Vasylem i wieloma innymi, że Tibia to nic innego jak pranie mózgów nieletnim. >.>
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum