Pierwsza z tych gier to hodowla smoków. Wcielamy się w rolę w rolę hodowcy. Do wyboru mamy wiele żywiołów smoków + kilka żywiołów specjalnych, które można zdobyć po odnalezieniu potrzebnych składników (te znajdujemy na wyprawach, na które nasze smoki są wysyłane). Nasze gady ewoluują powoli (1 lvl na jedno karmienie) od jajka do potężnego mędrca. Dla każdego żywiołu dostępnych jest wiele wariantów wyglądu. Można się pojedynkować i zyskiwać punkty w rankingu najlepszych.
Druga gra -bestie .. jest w trakcie tworzenia, niedawno skończyło się testowanie bety. Wszystko do odkrycia .
Dodam, że w smokach jestem autorką tych gifów:
Oraz stworzyłam bestię o nazwie Lumosi
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Dziękuję, że wyraziliście swoją opinię . Myślałam, że temat zostanie pozostawiony całkowicie bez odzewu ^^'.
Niestety, te gry są dość specyficzne i niestety nie każdemu mogą przypaść do gustu (wymagają w zasadzie codziennej uwagi i zaangażowania, co i mnie czasem męczy)
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Ładne smoczki. Poza tym to sam gram w to od jakiegoś czasu, ponieważ w odróżnieniu do innych browserówkach nie trzeba przy niej spędzać zbyt dużo czasu (nakarm smoki, wyślij smoki, wyłącz - no chyba że ktoś nabija punkty pojedynków).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum