Krotki opis 900k pkt, w miare bezpieczna okolica, glownie wsrod przyjaciol, duzo wojska, duzo surki, podzial off-def, funkcja dyplomaty w plemieniu
Jezeli ktos bylby zainteresowany, pisac na maila damaug91@poczta.onet.pl
Cena - ok 50 zl, mozna jeszcze negocjowac
To jest nielegalne, sprzedaż konta. 50 zł to dużo.
Plemiona są nawet fajne. Mam ogromne doświadczenie z ta grą. Grałem dwa lata z przerwami.
Dla nie których nudna a dla innych bardzo atrakcyjna. Polecam zapalonym strategom.
Aha i jeszcze coś, plemina na dzień dzisiejszy są osiedlem nOObów i amatorów neostrady. Plemiona przerodziły się w Tibie, ale tak to jest jak gra za bardzo się rozpowszechni. Trudno, czasem takie typki (nobki) wkurzają.
witam
moze ktos z was kiedys grał lub gra w plemiona,
jeżeli masz czas i ochote wrócić do gry, tym razem na plemiona niemieckie :D, serdecznie zapraszam na sw. 34, kierunek nordwest, szukamy polaków, jest nas co raz wiecej
plemie POLAND, piszcie o zaproszenia. GG:9320604
Info od kumpla, ktory dluugo gra w plemiona
Dla mnie gra średnia no ale jelsi jest okazja zeby pokazać się swiatu- to czemu nie ;p ?
Ja grałem w to kiedyś z 2 tygodnie, ale mi się tam nie podoba. Lepsze było ogame, ale i tak długo nie grałem. Fajnie nawet było jak prawie cała moja klasa na jednym świecie grała, ale szybko zrezygnowaliśmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum