plemiona to takie trochę byle co za mało opcji i w ogóle, NUDA po jakichś 2 tygodniach znudzi się każdemu.trochę w to grałem ale po tygodniu przestałem: wszystko dzieje się wolno- trzeba czekac na wybudowanie budynków, a po co nam armia jak nie możemy zniszczyc wroga, co najwyżej splądrowac jego wioskę. Tym co jeszcze nie grali odradzam, lepiej zagrajcie sobie w coś innego.
plemiona to takie trochę byle co za mało opcji i w ogóle, NUDA po jakichś 2 tygodniach znudzi się każdemu.trochę w to grałem ale po tygodniu przestałem: wszystko dzieje się wolno- trzeba czekac na wybudowanie budynków, a po co nam armia jak nie możemy zniszczyc wroga, co najwyżej splądrowac jego wioskę. Tym co jeszcze nie grali odradzam, lepiej zagrajcie sobie w coś innego.
Mam takie same zdanie :-) Jak juz mowilem gralem i mi sie znudzilo poprostu nudy, budujesz w kolko i atakujesz a budynki buduja sie bardzo dlugo i nie chce sie czekac
Ja nie chcę jej podbijać tylko zniszczyć zrównać z ziemią żeby kamień na kamieniu nie został
To sie uwzij na danej wiosce i atakuj, atakuj, atakuj i moze wkoncu sie uda :-) Albo bierz slabsze jednostki ale wiecej na jeden raz albo silniejsze tylko po kilka :-)
A ja mam konto, niestety przez brak czasu nie mam jak sie nim zajmowac
Krotki opis 900k pkt, w miare bezpieczna okolica, glownie wsrod przyjaciol, duzo wojska, duzo surki, podzial off-def, funkcja dyplomaty w plemieniu
Jezeli ktos bylby zainteresowany, pisac na maila damaug91@poczta.onet.pl
Cena - ok 50 zl, mozna jeszcze negocjowac
A ja mam konto, niestety przez brak czasu nie mam jak sie nim zajmowac
Krotki opis 900k pkt, w miare bezpieczna okolica, glownie wsrod przyjaciol, duzo wojska, duzo surki, podzial off-def, funkcja dyplomaty w plemieniu
Jezeli ktos bylby zainteresowany, pisac na maila damaug91@poczta.onet.pl
Cena - ok 50 zl, mozna jeszcze negocjowac
Nikt ci nie kupi takiego konta za 5 dych xP
900pkt. dośc mało to ja miałem więcej a konto nie było by warte więcej niż 10zł.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 381 Piwa: 58/56 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-05-15, 19:17
Plemiona to super gra przeglądarkowa, bardzo mi się podobała, ale w końcu znudziła. Jeszcze w to gram, ale już rzadziej wchodzę. Tylko aby konta mi nie zabrali, ponieważ mam 1,200 pkt. i nie chcę ich stracić
Poprawiłem "przeglondarkowa" na "przeglądarkowa". pilnuj ortografii!
Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 227 Piwa: 29/38 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-05-24, 13:11
Kiedyś się nią zagrywałem cały czas, teraz wydaje mi się nudna, poza tym bardzo łatwo wszystko stracić: miałem 100k pkt na S4, a trzech graczy się zmówiło żeby mnie pokonać, i po mnie. Aktualnie gram tylko na Classicu bo jestem założycielem plemienia
A ja słyszałem, że kiedyś jeden kolo na I świecie wszystkich pokonał, przez co II świat stał się I, III stał się II itd., a do tego doszedł zamiast starego I to XIX. Dla mnie to praktycznie niemożliwe. Ale nieźle musiał w to grać skoro wtedy było na tamtym świecie najwięcej graczy. Heh...
Jeden z moich kolegów (z reala) na świecie III był w Top50, ale przestał grać. Szkoda...
_________________ Wiem, że nic nie wiem
Pamiętaj: bądź sobą!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum