Cytat:
Witajcie w świecie gry Margonem, największej polskiej graficznej grze MMORPG! Margonem to prężnie rozwijający się świat, pełen groźnych potworów i unikatowych przedmiotów, świat w którym nieustannie czekają na ciebie nowe zadania do wykonania, a gracze z całej Polski chętnie się z tobą zmierzą w pojedynkach grupowych.
Moim zdaniem jest to świetna gra. Gram w nią od ponad 140 dni. Nazywam się w niej digo, mam 48lvl i jestem założycielem klanu Fantasy Warriors. Polecam.
A właśnie. Do wyboru macie kilka profesji:
Tropiciel - Łowca + Mag
Tancerz ostrzy - Wojownik + Łowca
Paladyn - Wojownik + Mag
Wojownik
Mag
Łowca (łucznik)
W Margonem jest wiele mapek, tysiące potworów, przedmiotów i wiele questów, (zadań) więc uważam, że jest na prawdę warta czasu.
_________________ Wiem, że nic nie wiem
Pamiętaj: bądź sobą!
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-07-19, 18:56
Denna podróbka Tibii, tylko bardziej dla dzieci i po polskiemu.
0/10
Grałem troszkę w tą grę tylko po to aby zaszpanować lvl przed moimi newbie-kolegami z klasy (nie wszyscy). Ja po tygodniu miałem 90 lvl (największy w grze to prawie 130)
Grałem troszkę w tą grę tylko po to aby zaszpanować lvl przed moimi newbie-kolegami z klasy (nie wszyscy). Ja po tygodniu miałem 90 lvl (największy w grze to prawie 130)
A ja sie nie chwalę i mnie lvl nie obchodzą, możesz w sumie czym innym zaszpanować.
No cóż jest to polski MMORPG, a na dodatek w przeglądarce, wygląda lepiej niż tibia, a jeżeli chodzi o grywalność to się tnie, podczas gdy Tibia jest tak słabą grą że nie może się przycinać. Dałbym tej grze 2-/10 (jestem fanem wszystkich RPG)
_________________ -W naszych sercach walczą dwa wilki. Wilk nienawiści i wilk miłości. -Który wygrywa? -Ten którego lepiej karmisz.
Z kolei niektórzy są fanami wszystkim alkoholi, co raczej dobrze o nich nie świadczy
Skojarzenia z tą grą: tak jak pozostali- Tibia, czyli nic wartego uwagi
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum