Wysłany: 2008-07-21, 14:31 Witam Znowu poszukuję gry
Witam szukam gry w której akcja toczy się w trawie na podwórku. w grze mali żołnierze toczą wojnę z wrogami, gracz z materiałów wydobywanych np. miska psa (metal) rozbudowują swoją bazę i tworzą maszyny obronne takie jak czołgi lub płoty kolczaste oraz samochody do przewożenia i wydobywania materiałów budowlach. Tylko tyle pamiętam i byłbym wdzięczny każdemu kto mi pomoże wszystkie tytuły są mile widziane dziękuję.
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 211 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-21, 14:51
Dangra2008, Tak na przyszłość stawia się albo piwo albo punkt pomógł a nie to i to.
_________________ Mam prośbę zarejestruj sie tu: KLIK nic więcej nie musisz robić bo ciebie pewnie nie interesuje ten temat ale ja chcę wygrać konkurs a ty rejestrując sie tam pomagasz mi w tym, z góry dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum