Nie warto moim zdaniem.Niestety wyścigi są na ogrodzonych torach nie ma glin.Grafika fajna wszystko oprucz tych ogrodzonych torów jest ok.Ale to już nie to samo co NFS undegroud,Most wanted czy Carbon
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-02-23, 16:21
jezeli chcesz sie dowiedziec wiecej o ProStreet mozesz przeczytac moja recenzje :-) znajdziesz ja w dziale Wyscigi ;-) a jak boisz sie kupowac (kasa) to mozesz sciagnac z neta :-) Nawet dam ci juz linki, sciagnij kazdy a potem wypakuj ich zawarotsc do katalogu z gra :
Jak w temacie. Warto kupić grę NFS ProStreet? Może inaczej: czy ta gra wam się podoba? Jakie ta gra ma cechy, a jakie wady i czy jest wart zakupu? Mam w planach jej zakup lecz chcę się dowiedzieć co sądzą o niej inni gracze, żeby cała kasa na nią wydana nie poszła się "czesać".
Odradzam!!!! Ja go kupiłem (tak,popełniłem ten błąd) i szczerze mówiąc nie podoba mi się.Jedyne co to jest bardziej rozbudowany tuning.A tak to (Ładnie się wyrażam)!
Pozwólcie, ze się tu brzydko wyrażę ale Pro Street to jedno wielkie G***o xD ... Klimat całkiem inny niż w innych NFS'ach, brak swobodnej jazdy po miastach, tuning jeszcze ujdzie ale szczerze odradzam kupna czy też sciągania tej gry !!
Ee zaraz że kupa.. Nie jest taki zły, ja bym nawet zaryzykował, że to dobra gra.
Tuning bardzo mi sie podoba w tej grze.
A brak swobodnej jazdy faktycnie troszke doskwiera
Ja własnie, ekhm, ściągnęłam . Ale jeszcze konsolka nie przyszła, więc czekam z odpaleniem. Pogramy, zobaczymy. Chociaż po tym, co tu mówicie mam wątpliwości, czy bedzie to dobra gra..
_________________ "Hańba mu, hańba i wstyd pieśniom jego..!"
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-06-24, 21:32
nie warto w.g. mnie, chciałem kupić, ale zrezygnowałem, gdyż byłem nieco spłikany, gdy nabiłem sobie z 300 stów, miałem już obraz gry od kolegi, gdy zagrałem było strasznie głupie. Czasami dobrze, gdy brakuje pieniędzy
Dla mnie Pro Street jest monotonny i nie podoba mi się model jazdy. Samochód sam hamuje na zakrętach. Tak jak mówił wysocki, lepiej poczekać do zimy a teraz kupić np. Toca Race Driver 3.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum