Wysłany: 2008-10-11, 18:56 W co pogram na tym sprzęcie?
Witam mam takie pytanie w co pogram na tym sprzęcie?
AMD Sempron processor 2600+ 1.60 GHz; 1 GB RAM; Radeon X1650pro 256mb
Proszę o odpowiedź, chodzi mi o te nowsze produkcje:)
NFS Most Wanted
NFS Carbon
NFS Pro Street ( tak troche mi chodzi na AMD Athlon 3200+ 2,02 GHz ;p )
The Sims 2 xD + wszystkie dodatki
Sacred
Fable - The Lost Chapters
Człowieku, powiedz najpierw jakie gatunki, bo wiele wymieniać
Zapomnij, komputer masz taki sam jak ja tyle że masz 1 GB RAM, a ja 512 MB RAM i gorszy proc. ( chyba ) Możesz sobie pograć w Fable - polecam, oraz Wiedźmina czy Gothica 3 przy cięciach, ale poszłoby.
Przed chwilą znalazłem fajną stronkę do testowania czy gra pójdzie na danym kompie, i wynika z niej, że DMC 4 nie pójdzie u mnie bo jest minimalnie procesor za słaby, ale może na lekkich przycinkach da się grać:D
Z racji ze to AMD mozna pobawić sie w OC procka, dociagnąc do 2.0ghz jak masz dobrą mobo i chlodzenie, karte masz przyzwoitą, i duzo gier CI pojdzie. Ja mam radka x1300 i to on mnie ograniczał- wiedzminy i inne wróżki chodzly ale na niskich. Powiem tak: Pojdzie Ci kazda gra ktora w wymaganiach co do procka nie ma rdzeni po 7ghz, a grafika uciagnie (na Low) praktycznie kazdy nowy tytuł. Ja bym sie pobawił w overclocking ramu i proca- ale to na wlasna odpowiedzialność Pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum