Mam zamiar kupić grę Turok i tylko średnio się znam na komputerach i nie wiem czy ona mi pójdzie na moim kompie. To są jego parametry Procesor Intel Dual Core 1.60GHz, karta grafiki GeForce 8400 256MB, 1024Mb, Vista. A to są wymagania Turoka
# Procesor: 2.4 GHz Intel Pentium 4 lub AMD Athlon 64 3400+
# Pamięć RAM: 1 GB
# Karta graficzna: 128 MB kompatybilna z DirectX 9.0c, wspierającą technologię pixel shader 3.0
Z góry dziękuje
Wedlug mnie:
Masz za mało ramu. Gra potrzebuje 1GB a ty masz Viste ktora zrzera 512mb. Wiec na gry masz ok. 512 ram
Procesor moze dac jeszcze rade poniewaz jest dwurdzeniowy
Karta graficzna da sobie rade
Moim zdaniem na minimalnych moze uda ci sie pograc ale nie daje pewnosci
Na moje oko to bedzie na minimum hulało jeśli dokupisz minimum 512MB;) Wtedy pograsz na 100%;) (radze 1GB);) I w niedalekiej przyszłości radziłbym karte Graficzną zmienić jesli chcesz grać w nowsze gry;/ Piszesz ze 8400 256MB ale podejrzewam ze jest to 840GS 256MB więc nie najlepsza;) Radze Palit 8600 Sonic + (sam mam i jest super)
Uhuhu sory ze sie tak rozpisałem ale nie mogłem sie powstrzymać;p
P.S. Suszy mnie;p;p <joke>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum