Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-07-08, 12:09
O nie, ale żeś dał Tony Hawk to gra przygodowa, gdzie jeździmy na deskorolce facetem Tony'm Hawk'iem. Nie mogę Ci opisać gry, ponieważ są różne części i nie wiem o którą Ci dokładnie chodzi, rozwiń temat Aha i pisze się Mistrz, a nie Miszcz
Zaproszone osoby: 13 Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 213 Piwa: 48/13 Skąd: Jesteś?
Wysłany: 2008-07-08, 12:14
W tony hawk po pierwsze się nie strzela a po drugie nie chodzi się kobietą. Ja podejżewam że to bedzie gra pod tytułem Tomb raider
Tu masz z niej screena:
Wiem właśnie że ta gra której szukam ma niemal identyczną nazwę co ta sportowa Tony Hawk's.
Ta co szukam, to strzelanka której akcja dzieje się na wyspie, tam są mutanty, naukowcy i pełno żołnierzy. Tytuł to coś w stylu 'Tony Howk: "coś tam dalej"' ale nie jestem pewny. Na pewno angielskie słowo 'orzeł' występowało po Ton's czy Tony's czy jakoś tak.
Mówię, w największych encyklopediach nie mogę tej gry znaleźć.
Tą grę wyciągnęłem bodajże kiedyś z płyty jakiegoś miesięcznika, może PLAY....
Może jakiś stary wyjadacz, z lat 2001-2006 kiedy to dostał kompa pamięta tytuł?
Rozumiem nie pamiętac w co się grało kilka lat temu ale żeby mylic nazwę gier!
(BUM!) Spadłem z fotela!
_________________ 5 przykazań forumowych
Szanuj moda swego
Pamiętaj aby w wyykend właźic na forum
Nie spamuj
Nie bądź dzieckiem neo
Nie zakładaj głupich tematów
Niestety nie... nie jestem aż takim noobkiem, znam setki gier, może tysiące z widzenia
Jeszcze mówcie jak coś będziecie wiedzieć, może ktoś trafi.
Ja tymczasem napiszę do PLAY i CD ACTIOn żeby poszperali w starych wydaniach gazet, tam coś może znajdą.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-07-08, 21:24
Mruvek napisał/a:
Pivo się należy ;p
I właśnie za to nie powinieneś mieć piwa. Czytałeś regulamin? Nie wolno się domagać o piwa, ani o naciskanie "pomógł" i żeby nie było spamu, może to być ta gra
I właśnie za to nie powinieneś mieć piwa. Czytałeś regulamin? Nie wolno się domagać o piwa, ani o naciskanie "pomógł" i żeby nie było spamu, może to być ta gra
Sory, tak w sumie regulaminu do końca nie przeczytałem bo jak widzisz jestem nowy ;p Ale ok ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum