Hej Ludzie!
Pomóżcie proszę....
Zainstalowałem sobie Test Drive Unlimited, wszystko poustawiałem, grafika super, dźwięk też, wszystko pięknie ale... nie mogę grać. Ustawiłem sobie klawisze tak jak mi pasuje i objaw jest taki: trzymam strzałkę do góry, auto przez moment przyspiesza a potem zwalnia aż do zatrzymania - tak jakbym strzałkę puścił. Ponownie naduszam strzałkę do góry żeby przyspieszyć i sytuacja się powtarza do upadłego. Myślałem ,że może jakieś klawisze skrótowe czy coś, ale wszystkie inne opcje powyłączałem- zostawiłem tylko góra,dół,lewo,prawo - i to samo, nie da się przyspieszać. Wymieniłem klawiaturę na inną - to samo... We wszelkich menu itp. wszystkie klawisze działają normalnie. Zmieniałem języki, cudowałem - bezskutecznie. Co ciekawe, jakiś czas temu chciałem pograć w NFS Undergrounda i co? To samo-auto przez chwilę przyspiesza a potem hamuje tak jakbym zaciągnął ręczny. (Ładnie się wyrażam). Mam Core2 Quada 2.4 GHz, grafika-NVIDIA GeForce 8500 GT.
Będę bardzo dźwięczny za pomoc.
Pozdówka.
Zmien klawiature- albo.. Zmien sterowanie samochodem ze strzalek na klawisze numeryczne. moze amsz zjechana klawiaturke. Wgraj tez directa nowego i kontrolery od plyty glownej. jesli kupowales kompa jako zestaw (tj. nie skladak) to zapewne nie wszystkie stery sa wgrane.. Takie zycie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum