Zapraszamy na stronę http://hx-team.info/! Znajdziesz tam wiele ciekawych artykułów, porad i innych informacji dotyczących hackingu!
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Test Drive Ulimited
Autor Wiadomość
danxy

Wysłany: 2008-08-10, 23:09   Test Drive Ulimited

Hej Ludzie!
Pomóżcie proszę....
Zainstalowałem sobie Test Drive Unlimited, wszystko poustawiałem, grafika super, dźwięk też, wszystko pięknie ale... nie mogę grać. Ustawiłem sobie klawisze tak jak mi pasuje i objaw jest taki: trzymam strzałkę do góry, auto przez moment przyspiesza a potem zwalnia aż do zatrzymania - tak jakbym strzałkę puścił. Ponownie naduszam strzałkę do góry żeby przyspieszyć i sytuacja się powtarza do upadłego. Myślałem ,że może jakieś klawisze skrótowe czy coś, ale wszystkie inne opcje powyłączałem- zostawiłem tylko góra,dół,lewo,prawo - i to samo, nie da się przyspieszać. Wymieniłem klawiaturę na inną - to samo... We wszelkich menu itp. wszystkie klawisze działają normalnie. Zmieniałem języki, cudowałem - bezskutecznie. Co ciekawe, jakiś czas temu chciałem pograć w NFS Undergrounda i co? To samo-auto przez chwilę przyspiesza a potem hamuje tak jakbym zaciągnął ręczny. (Ładnie się wyrażam). Mam Core2 Quada 2.4 GHz, grafika-NVIDIA GeForce 8500 GT.
Będę bardzo dźwięczny za pomoc.
Pozdówka.
Postaw piwo autorowi tego posta

gutek 
Czarnuszy rap

Zaproszone osoby: 13
Piwa: 48/13
Wysłany: 2008-08-10, 23:15   

Gra jest orginał? Spróbuj zainstalować jakieś sterowniki do płyty głównej.
Postaw piwo autorowi tego posta

Krzychuno 

Piwa: 71/89
Wysłany: 2008-08-11, 10:41   

Zmien klawiature- albo.. Zmien sterowanie samochodem ze strzalek na klawisze numeryczne. moze amsz zjechana klawiaturke. Wgraj tez directa nowego i kontrolery od plyty glownej. jesli kupowales kompa jako zestaw (tj. nie skladak) to zapewne nie wszystkie stery sa wgrane.. Takie zycie :)

Odpowiedz do tematu