Szukam gier strzelanek takich że widzisz tylko ręce i broń.Chodzi mi o te starsze tak aby poszły na moim pc(procek 1.0,ram 512,grafika geforce 2 mx 64mb)
Podajcie tylko same tytuły
Pomógł: 4 razy Wiek: 14 Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 256 Piwa: 32/38 Skąd: Okolice Wawy
Wysłany: 2008-08-17, 13:15
Operation Flashpoint będzie działał. odpaliłałem go na podobnej konfiguracji z mniejszą ilością ram w dodatku i nie wiem czy to można nazwać FPS tam się ginie od 1 strzału!
Quake 3 też powinieneś uruchomić na tej konfiguracji
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-08-17, 13:52
lukas514 napisał/a:
Szukam gier strzelanek takich że widzisz tylko ręce i broń.
Tak zwany FPS, a kamera z pierwszej osoby Tak na przyszłość
No myślę że powinny ci pójść gry takie jak :
- Counter Strike 1.6
- Call of Duty 2
- No i możesz też spróbować XIII z komiksową grafiką i fajnym trybem multiplayer
Mialem tą grafe w starym kąpie i CoD II nie pociągnie;/ Tylko że ja jeszcze miałem proc 1,2GHz i nic cieło na srednich jak (Ładnie się wyrażam):/ COD i MoH:AA , super sieciówka to Wolfenstein:Enemy Territory (jest freeware wiec mozna ja sciagnac za darmo) polecam;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum