Wysłany: 2008-07-01, 18:07 STRATEGIA PODOBNA DO...
Witam, szukam gierki (strategii) która przypomina medieval II tylko żeby jej czasy były inne II wojna sw. Jak znacie jakieś to napiszcie ,a jak żadnej która by była podobna do medievala to jakąś inna fajna w nie przyszłości strategie.
a jak żadnej która by była podobna do medievala to jakąś inna fajna w nie przyszłości strategie
Właśnie taką podałem . Ale jeśli ma być 2WŚ to polecam Ci Desert Rats vs Afrika Korps oraz Codename Panzers, obie są troszkę podobne do Medievala (przed startem wybiera się jednostki). Poza tymi grami wyszło też wiele innych starszych i nowszych tytułów, np. D-Day, 1944: Bitwa w Ardenach, seria Sudden Strike, seria Blitzkrieg i Chain of Command.
Więcej nie przychodzi mi do głowy, ale na pewno coś Ci się spodoba spośród tych, które wymieniłem.
_________________ Zapraszam Cię Gość na moje forum - 4Gaming.pl
Polecam Rome total war , Warhammer mark of chaos, kozacy, age of empires III,Empire Earth III.
Możesz zobaczyć jeszcze:The History Channel: Great Battles of Rome, Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie II, Warrior Kings więcej chyba nie wymyśle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum