Wysłany: 2008-08-20, 08:05 Stara gra wyścigowa. nie znam jej nazwy.
kiedyś miałem taką fajną grę samochodową. widok był z lotu ptaka ale gra była bardzo fajna.
Jeździmy samochodem w w wyścigach i jednocześnie utrudniamy ten wyścig innym pojazdom rozlewając plamę oleju na drodze lub strzelając jakąś rakietą- wszystko aby przeszkodzić komputerowym kierowcom. Dodam jeszcze tyle że demo tej gry znajdowało się na płycie SWOJAKI-dodatek do gazety komputerowej. uwielbiam tą grę ale niestety nie mogę w nią grać bo po prostu jej nie mam. Potrzebuję nazwy tej gry. proszę o pomoc i z góry dziękuję.
wiem o jak gre ci chodzi bo chyba sam w nia gralem. Tez nie pamietam jej nazwy ale moge powiedziec tyle ze w nazwie mialo slowo "Cars" ( przynajmniej mi sie tak zdaje )
gar której szukałem nazywa się excessive speed. niestety nie wiem jak ją pobrać chociaż demo. każdy dostępny plik do ściągnięcia jest zawirusowany i avast go nie przepuści. Może ktoś z was ma jakiś pewny link gdzie mógłbym sobie pobrać demo? proszę o pomoc
Sposób to porzuć avasta i wgraj Nod32 wersja trial starcza na miesiac, wtedy będziesz pewien czy to faktycznie wirus czy wybryk darmowego programu
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum