Podajcie mi jakieś RPGi na PS3, bo sobie kupiłem, ale GTA4 jest dla mnie za mało inteligentne. Nie musi być RPG, byle wymagało dużo myślenia. Z góry dzięki.
Możesz sobie pomarzyć o grze RPG na PS3, ale jeżeli już tak potrzebujesz gry na myślenie sprawdź na Allegro dział przygodówki (Allegro -> Gry ->› Konsole i automaty -> Sony PlayStation 3 (PS3) -> Gry -> Przygodowe)
Szczerze na PS3 gram tylko w wyścigi, ale możesz pograć np w Assassins Creed'a, serie Lego (SW i IJ) albo w.... nie wiem gry na myślenie są z reguły robione na PC :]
Assassins Creed to gra akcji, nie RPG, nic nie kupujesz, nie wpływasz na rozwój postaci, nic od twoich poczynań nie zalezy oprócz tego, czy przeżyjesz do kolejnego questa- no moze pozatym,ze zadania poboczne przyspieszają wydłużanie się paska życia.
Arcanii jeszcze nie ma, zresztą nie robi jej pirhania to nie warto grac, bo to będzie całkiem inna gra. Final Fantasy 13 też jeszcze nie ma, a ten Mass Effect to co to jest?
_________________ Ha! You'll never really know for sure till I try!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum