Cześc wszystkim mam jedno małe pytanie, czy gra MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR X - DELUXE EDITION (DVD) (PC-GRA) jest dobrą grą? chcę ją kupić na prezent a nie wiem czy będzie dobra, bo czytałam jej niepochlebne recenzje na innym forum i chciałam się skonsultować.
Pozdrawiam.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 276 Piwa: 17/26 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-08-04, 09:50
FSX (skrót), to gra o grafice na średnim poziomie. Jest do niej bardzo dużo dodatków, darmowych i płatnych. Te darmowe można znaleźć na wszelakich torrentach.
Śmiało kupuj.
FSX (skrót), to gra o grafice na średnim poziomie. Jest do niej bardzo dużo dodatków, darmowych i płatnych. Te darmowe można znaleźć na wszelakich torrentach.
Śmiało kupuj.
Śmiało kupuj.
Miałem gre grafika nawet,nawet samolotów jest na początek sporo można ściągnąć z internetu gra jest trudna bowiem trzeba znać sie na samolotach bardzo dobrze bo klikanie w kabinie pilota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum