Wysłany: 2008-07-01, 10:50 Problem ze znalezieniem Nazwy Gry i jej samej :/
Więc, hej : )
Poszukuję gry, lecz oto problem iż nie wiem jak się nazywa...
Może wy wiecie jaka to nazwa gry... spróbuje ją tutaj opisać mniej wiecej z wiadomosci które zapoznałem gdy w nią grałem daaaawno temu...
Otóż gra jest tak jak by symulatorem... Symulatorem poszukiwań podwodnych skarbów, niewiem czy tylko tego bo demo to oferowało... Można było wybrać łódź która sie pływało po morzach i oceanach świata, kupić ekwipunek dla nurka typu nóż, butla z tlenem, pistolet na harpuny i inne...
Błagam... Jeśli wiecie jak się nazywa ta gra to byłbym bardzo wdzięczny...
Przepraszam jeśli to nie to miejsce na to co pisze ale jakoś nie mogłem znaleźć innego
Nie podajemy numeru gg ani maila na forum..! Forum jest od pomocy..! Twoj temat moze w przyszłości pomoc innej osobie.
A dział jest dobry, i temat sam w sobie tez ok, jelsi ktoś grął w te gre z opisu na pewno Ci powie tytuł.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 6 razy Wiek: 14 Dołączył: 09 Maj 2008 Posty: 404 Piwa: 59/59 Skąd: Puławy
Wysłany: 2008-07-01, 15:16
cóż, podwodne skarby, a czy to przypadkiem nie jest gra "Sid Meier's Pirates" ? A może Adaś i pirat Barnaba ? fajne to było, grałem jak chodziłem do 1 klasy ja proponuję coś z tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum