juraski
Wysłany: 2008-08-16, 13:19 PRoblem z grą nie mam zbliżenia :/
Witam jestem nowym użytkownikiem. Po przejściu gry project igi2 nadszedł czas na igi2 jednak tu pojawia się mały problem nie mam zbliżenia pierwsze 3 miscje dałem rade bez użycia snajperki i na mp5 też nie dało rady zbliżać... ale w 4 misji pojawia się zadanie w którym trzeba wytrzelać rakietnice z jednej broni już niepamiętam jak ona się nazywa niestety nie działa instalowałem gre już ze 3 razy i nie daje rady. Gierka jest orginalna z cd keyem kurcze co robić chce grać dalej:(
A czy na pewno ustawiłeś powiększenie w opcjach sterowania?
_________________ www.domdzieckanr2.345.pl - czyli stronka, która zrobiłem dla domu dziecka
www.gfreedom.org darmowe konta shell, dla niewiedzących służy to np. do stawiania botów i innych rzeczy
juraski
Wysłany: 2008-08-16, 19:43
na 100weczke są 2 możliwości można 2 przyciski i w ustawieniach tzw. fabrycznych jest pokrętlo myszy lub 2 przyciski na klawiaturze mapke mi zbliża ale lunety nie więc myśle że to problem z grą lub jakiś błędny plik w systemie mam bo zainstalowałem gre i słabo chodziła (przed formatem) po formacie ślicznie lata tylko nie mam tej funkcji zaraz sprawdze na laptopie bo siostra przyjechała ale nawet jeśli okarze się że działą na laptopie to musimy cośwymyślić żeby mi na PCcie działał bo lubie w to grać szczególnie w nocy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum