Wysłany: 2008-10-25, 12:10 Poszukuję odpowiedniej dla mnie gry.
Witam!
Od dłuższego czasu poszukuję dla siebie jakiejś nowej, fajnej wciągającej gry, w którą będę mógł sobie grać wieczorkiem.
Nie mam żadnego typu gry. Ważne żeby miała ładną grafikę, dzwięk, fabułe itp. Nieistotne jest to czy to będą wyścigi, strzelanka czy RPG... Cena nie gra dużej roli.
Proszę o pomoc!
Pozdrawiam!
Crysis, Crysis Warhead, FEAR (i jego dodatki), Test Drive Unlimited, Far Cry 2 (niedlugo chyba..), GTA v (wkrótce także..), Stalker Cień czarnobyla i Stalker Czyste Niebo. Polecam też zagrać w jakiegoś Painkillera. Co do RPG- to nie moja działka
Gucio, jesli mowi ze cena nie gra duzej roli, a prosi o nowe gry- to logiczne ze ma dobrego pieca.
Ważne żeby miała ładną grafikę, dzwięk, fabułe itp.
Takich gier to jest pelno. Mozesz troche popatrzec na Counter Strike, ale jak zalezy ci bardzo na ladnej grafice to wyproboj Counter Strike : Source Z tych "nowszych" moze spodoba ci sie fifa 09. Nic innego mi nie przychodzi do glowy
_________________ Jestem Hardcorem (prawdziwym ! mam certyfikat !)
Danielo
Wysłany: 2008-10-28, 19:58
Jeżeli chcesz naprawdę umilić sobie czas wieczorkiem, to polecam Ci:
- Gothic 3, czyli RPG o którym MUSIAŁEŚ kiedyś słyszeć
- Cywilizacja IV, czyli po prostu najlepszy relaksator jakiego miałem na piecyku
- Call Of Duty 4, czyli krótki, aczkolwiek bardzo wciągający FPS, przez którego multi straciłem... chocho, wiele,wiele i jeszcze raz wiele godzin świetnej zabawy
- Cywilizacja IV, czyli po prostu najlepszy relaksator jakiego miałem na piecyku
Jeśli wieczorek trwa 5h to zgodzę się z Danielo... ale jeśli Twój wieczorek trwa tyle co mój to najlepszym pomysłem jaki mi przychodzi do głowy jest Counter Strike: Source - miłe spędzenie czasu, fajnie się rozmawia podczas gry z innymi ludźmi
Jednakże jeśli wolisz jakąś gre z fabułą, to polecam Fable: The Lost Chapters - niestety gra szybko się skończy.
Oczywiście każda gra się czasem nudzi więc jeśli chcesz tego uniknąć (i o ile cena naprawdę nie gra roli) to polecam WoW-a (World of Warcraft), mimo że jest drogi ma wiele zalet i nie musisz spędzać na nim kilka godzin dziennie (wbrew temu co mówią inni) aby coś osiągnać. Plusem jest to, że gra się nie powinna szybko znudzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum