Wysłany: 2008-11-08, 17:56 Poszukuję modu do gothic
Chciałbym taki mod ( nieważne czy do 2, 2 NK czy 1 ) żeby mieć miecz świetlny,
najlepiej żeby były 4 kolory:czerwony, zielony, niebieski, fioletowy (ten ostatni niekoniecznie).
Tylko nie piszcie: gothic: star wars ani goman, bo w gothic: star wars nie ma mieczy świetlnych a gomana nie umiem obsługiwać.
_________________ Hej chłopaki patrzcie, jaki fajny ananas z zawleczką
Wydaje mi się ze w Gothic Czas zapłaty polskim modzie można mieć miecz runiczny który świeci po przez runy (ogień śmierć lód i takie zielone xD) ( ale czy już skończyli moda to nie wiem)
Czy tym razem nie wyraziłem się jasno. Chciałbym mieć miecz świetlny, a nie jakiś tam świecący miecz.
Może warto docenić fakt, że skimmerowi chciało sie napisać choc tyle..?! A nie od razu z "(Ładnie się wyrażam)" na niego... Takie wybrzydzanie naprawde baardzo zachęca innych do pomocy Ci, wiesz?
W Google szukałem - i to dość długo. A co do Skimmera, przepraszam, macie rację że wybrzydzam ale jestem trochę poirytowany - szukam tego po necie już z 5 dni i nie mogę znaleść nic . A na you tube są filmiki jak Bezi walczy mieczem świetlnym, w komentarzach piszą że robili GoManem, ale jak ja sprawdzałem to tam niema tekstur mieczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum