Szukam gry akcji poruszającą tematy mafii czy też organizacji przestępczych. (coś podobnego do Mafii czy Godfather'a) Z góry dzięki!
Najlepiej na platforme PC
Szukam gry akcji poruszającą tematy mafii czy też organizacji przestępczych. (coś podobnego do Mafii czy Godfather'a) Z góry dzięki!
Najlepiej na platforme PC
Pomógł: 5 razy Wiek: 13 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 594 Piwa: 66/21 Skąd: Out of Poland
Wysłany: 2008-04-14, 16:46
AC napisał/a:
Ocieks napisał/a:
AC napisał/a:
Sory, I no am better in enlgish.
Sorry, I'm not good in english ;-)
Ja sobie jaja robię, a Ty chyba nie. Pisze się good at, a nie good in, idź do szkoły, przestań grać w gry.
1. lol
2. powiedział byś dobry w angielskim czy dobry przy angielskim ? Ja bym wybrał to pierwsze
3. Ale obiecywałeś że nie będziesz nikogo obrażał a zaczynasz mi jechać
4. A kto tu mieszka w Wielkiej Brytani xP ?
5. Off Topic
Wyjasnijcie sobie to na PW.
Każdy kolejny post niezwiązany z topiciem będzie odpowienio wynagrodzony
Boiling point ma spore wymagania, a i tak sie tnie (coś jak TDu, z resztą, to tez dziecko Atari na ty samym enginie..), no i ma tyle bugów ze szok!
Jednak sama fabuła i zamysł sa ak najbardziej pozytywne, gorzej z wykonaniem, nieststy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum