Wysłany: 2008-04-27, 18:28 Poszukuje gry survival horror z opcja multiplayer
hej, szukam i szukam i nie moge znaleźć poszukuje gry survival horror z opcja multiplayer , zeby móc sobie przez neta np. z bratem pograc, żeby gra była z w stylu gry OBSCURE tylko z opcja multiplayer przez neta! POmóżcie prosze! pozdrawiam
Może Gears of War? Słyszałem, że ma opcję multiplayer'a, a i grafika jest niezła. Sprawdź
schizoo
Wiek: 17 Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 3 Skąd: ja to znam??
Wysłany: 2008-05-12, 00:23
Gears of War wg. mojego gustu to raczej gra akcji/TPP Polecam Ci gre Penumbra: Overture jeżeli lubisz survival horrory. Niestety nie ma opcji multiplayer ale nadrabia to ciekawymi rozwiazaniami na single'u
Teraz nie dawno ma wyjsc polska wersja Penumbra: Black Plague w wydaniu wraz z Overture, takze to dobra opcja na przygodowke, tylko niestety nie ma opcji multiplayer, bo to bardziej gra na rozwiazywanie lamiglowek. Ale polecam bo niezly klimat jest sam zobacz !
http://uk.youtube.com/watch?v=GAvQAkXqnUg
Ja jednak polecam Penumbre, poki co Alone in the Dark ile tego bylo, choc znany tytul to jednak ostatnia czesc byla mdla, natomiast Penumbra jest czyms nowym ciekawym z powaznym klimatem !
Skoro dokicz09 napisał temat, że czegos szuka, a my mu podajemy co i jak, a on nie odpisuje- to zapewne znalazł, albo problem się zdezaktualizował..
Zamykam temat, żeby nikt już tu nie spamował..
CLOSED!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum